Hamilelik belirtisi olabilir mi

sevgsssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2021
992
311
53
Hanımlar merhabalar çok heyecanlıyım belki sorduğum soru saçma gelecek ama sormak istiyorum. Adetime 1 hafta kaldı yaklaşık 1 haftadır geçmeyen sürekli artan bi bel ağrım var normalde adet döneminde bile belim hiç ağrıdığını hatırlamam acaba hamilelik belirtisi köabilir mi dedim bende

Tabi olabilir neden olmasın benim bacaklarım hayatımda ilk kez böyle çok ağrımıştı iş vs de yapmamıştım halbuki hamileymişim biraz daha bekleyip test yapın

Hanımlar merhabalar çok heyecanlıyım belki sorduğum soru saçma gelecek ama sormak istiyorum. Adetime 1 hafta kaldı yaklaşık 1 haftadır geçmeyen sürekli artan bi bel ağrım var normalde adet döneminde bile belim hiç ağrıdığını hatırlamam acaba hamilelik belirtisi köabilir mi dedim bende
Sanırım hamilesinin ☺️ Allah sağlıklı hamilelik sağlıklı bir bebek versin 🌸Hamilelik günlüğü eklemişsiniz 🌸Başka nasıl belirtileriniz vardı

Kızlar selam. Adet düzensizliğim var doktora gittmiştim 3 ay önce yumurta kaliteme kdar bakıldı herşey cok iyi dedi. 2 aydır qfolin kullandım. 1 haftadır halsizlik baş ağrısı ayağa kalktığımda baş dönmesi göz kararması oluyor. Bel ağrım ve sol kasıkta sancı batma hissi var. 1 haftadır da akıntım var. Sizce hamilelik mi ?

Evet canım hamileyim :) sadece bel ağrısı ve beyaz akıntı başka bir belirtim yoktu
Bir haftaya yakındır bende de aşırı derecede bel ağrısı var normalde adet olmadan 1-2 gün önce belimde ağrı olurdu ama adet olunca geçerdi senin yazını okuduktan sonra bende heyecanlandım 3 yıldır anne olmayı bekliyorum adetime 7-10 gün var ne zaman test yapsam çıkar testte çok merak ediyorum 🙈🙈🙈😂😂😂😍😍😍😍

Bir haftaya yakındır bende de aşırı derecede bel ağrısı var normalde adet olmadan 1-2 gün önce belimde ağrı olurdu ama adet olunca geçerdi senin yazını okuduktan sonra bende heyecanlandım 3 yıldır anne olmayı bekliyorum adetime 7-10 gün var ne zaman test yapsam çıkar testte çok merak ediyorum 🙈🙈🙈😂😂😂😍😍😍😍
Adet gününüzde yapın yoksa yanıltıcı oluyor. Mübarek günde dua ediyorum inşallah bu ay güzel haber alırsınız 🙏🏻

Back
X