Hamilelik belirtisi olabilir mi??

Sevimlikedi2323

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
16
Puanlar
88
Kızlar merhaba 5 Eylül’de adet oldum. 17 Eylül sabahı Clearblue ovülasyon testinde sabit gülen yüz çıktı ve aynı gece ilişki oldu. 1

20.09. den itibaren kasıklarımda gerginlik/ağrı, birkaç gündür de normalde pek yaşamadığım hafif bel ağrım var. Bide iki gündür akintim fazlalasti.

Bugün 23 Eylül, erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama erken olduğunu biliyorum Sizce hamilelik ihtimali var mı? Benim gibi bu günlerde bel-kasık ağrısı yaşayıp sonradan pozitif gören oldu mu? En erken ne zaman test yapayım?

10 gün bile olmamis cok erken. 12 gün geçmesini bekleyin catlamadan sonra. Pik gordukten sonraki gun ve saatler icerisinde olur catlama da. Ona göre hesaplayin 12 gün sonrasını. Regl günü gelmezse de yapabilirsiniz denk geliyosa

Aynı durumdayız 5 Eylül regl, 17 -18 öyle karnımda ağrı şeffaf akıntı oldu jel gibi . Ovülasyon testiyle takip etmek istemiyorum artık anlıyorum zaten . Bugün çok idrara çıktım 2 gündürde hafif düzeyde batma kramp giriyor ama her ay böyle oluyor zaten

Evett benim en belirgin belirtim bel ağrısıydı. Regl günüme 2 gün kala öğrendim ben

`