Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar sol kasığımd ara ara şiddetlenen bi ağrı var aynı zamanda sancı vururken miğdemde bulanıyor hamilelik belirtisi olabilirmi 10 günlük gecikmemde var ama test negatif sonuç veriyor
Arkadaşlar sol kasığımd ara ara şiddetlenen bi ağrı var aynı zamanda sancı vururken miğdemde bulanıyor hamilelik belirtisi olabilirmi 10 günlük gecikmemde var ama test negatif sonuç veriyor
O daha kötü yaa en azından sonucu bilsen ona göre davranırsın benim de günüm geçiyor bir kere test yaptım negatif üstüne bir hafta daha olmadım yeniden test yapıcam
O daha kötü yaa en azından sonucu bilsen ona göre davranırsın benim de günüm geçiyor bir kere test yaptım negatif üstüne bir hafta daha olmadım yeniden test yapıcam
Merhaba hanimlar gecen ay reglim iki gun surdu birinci gun pembemsi ikinci gun camur rengi snrada bitti, simdide reglime bes gun var ama kahve rengi akintilarim oluyor arada acaba hamilelikmidir ?