Hamilelik belirtisi olmayan

Arkadaşlar merhabalar yeni katıldım bir sorun olcakti hiç hamilelik belirtisi olmadan hamile kalan varmı teste pozitif idrarda pozitif ama ne mide bulantısı ne kısa ne baş dönmesi ne tiksinme falan hiç bir şey yok arada kasıklarıma küçük ağrılar giriyor ve sırtıma küçük ağrılar giriyor onun dışında herhangi bir sorun yok turp gibiyim benim gibi bu durumu yaşayanlar varmı acaba
Evet 2hsmileligimde de hiç bir belirti olmadan hamileydim

Arkadaşlar merhabalar yeni katıldım bir sorun olcakti hiç hamilelik belirtisi olmadan hamile kalan varmı teste pozitif idrarda pozitif ama ne mide bulantısı ne kısa ne baş dönmesi ne tiksinme falan hiç bir şey yok arada kasıklarıma küçük ağrılar giriyor ve sırtıma küçük ağrılar giriyor onun dışında herhangi bir sorun yok turp gibiyim benim gibi bu durumu yaşayanlar varmı acaba
Bende de hiç belirti yoktu hatta o kadar emindim ki regl olacagıma arkadaşımın zoruyla test yaptım pozitif kan verdim hcg 8000 keseyi 5+1 de net gördük içinizi ferah tutun şuan 10. haftadayım 1-2 kez dışında öyle mide bulantısı tiksinme olmadı gögüs hassasiyeti dışında aman aman bi hamilelik belirtim de yok :)) ama kalp atışını duyduk miniğimin saglıkla hayırlısıyla güzel haberler alın🌺

Back
X