Hamilelik belirtisi yaşamadan hamileliğini öğrenen varmı?

Busrasez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
3.534
2.101
133
29
Arkadaslar merhaba :halay: 28-29 arası adet olurum ben takvimden hesapladgma gore hep ole oluyor tek gecen ay tek 3 gun gecikmisti adetim. Arkdaslar goguslerim normlde agrirdi adet gunune yakin agrimiyor goguslerim kask agrm yok istahm ack yani anlamadm dahada adet olmadm :işsiz:ve arkadaslr solemeye utanyrm ama nirmlde yumurtlama gunleri akintim olurdu ama benim akintim var bole sümüksü aknti bole lastik gbi arkdslar bole durum yasayan var mı! Ackcasi bu ay sanmyrm hamile oldgmu yumurtlama zamanlarni kacrdk ama anlamdm adet gunleri goguslerim hep siserdi simdi sismedi anlamdm ya :deli:

Bende merak ediyorum canim bunu adetime 4 gün var belirtim yok karnim bile agrimio testtede cikmio bilen varsa eger ..

Bende merak ediyorum canim bunu adetime 4 gün var belirtim yok karnim bile agrimio testtede cikmio bilen varsa eger ..
Senndemi ole cnm ya benim de yok anlamdm goguslerim agrmyr sismedi bile kask agrm yok anlamdm nye bole oldu ya ama ben idrr testi yapmadm ihtimal vermdgmden cnm adet gnu test tekrr yap ins hamilesindr cnm

Kimse yasamadımı:KK35:

Canim hicbiryerim ne agrio ne şiş ama ben hep karin guruldamasindan anlarim adet olacagimi vardi suan oda yok ama inss olmam 1 senedir bekliorum ne esimde ne bende sorun yok sukur

Canim hicbiryerim ne agrio ne şiş ama ben hep karin guruldamasindan anlarim adet olacagimi vardi suan oda yok ama inss olmam 1 senedir bekliorum ne esimde ne bende sorun yok sukur
Benimde karn guruldamam var ama oda karnimi ac brakmmdan ya: D cok ackyrm ALLAH tan cok kilo almyrm kilom iyi: D ilk defa cnm hamile olcgmi sanmyrm bilymsn gecen ay cok umitlendm dedim hamileym gecki ve oldm artk pek sanmyrm ben ya benimde 8 ay oldu ins hamilesndr cnm

Ben adet öncesi hic belirti yasamam ama bu ay ilk kez bel agrisi gogus hassasiyeti ve sah kasikta hafif batma hissettim ve oyle suphelendim :) Suphelerim de dogru cikti :anneadayı: Ama kimisinde hicbir belirti olmuyor,hakkinizda hayirlisi insalah hayirli bir sekilde bebeginize kavusursunuz

Ben adet öncesi hic belirti yasamam ama bu ay ilk kez bel agrisi gogus hassasiyeti ve sah kasikta hafif batma hissettim ve oyle suphelendim :) Suphelerim de dogru cikti :anneadayı: Ama kimisinde hicbir belirti olmuyor,hakkinizda hayirlisi insalah hayirli bir sekilde bebeginize kavusursunuz
Sennkide tam tersi olmus cnm ya bizde tam tersi onlari yasadgmzda hamile kalmyrz ilk defa bole oldu aynn hayrlisi vnm sennde hayrlisi olsun bebisin:) darısı bizlerm basna:)

Ben adet öncesi hatta 10 gün oncesinden agri hissederim valla 11 nisan bakalim adet gunum insallh vardir ama 1 senedir bekliorum bazi diorumki simdiye kdr olurdu

hiç belirti yaşamadım, her ay olduğu gibi göğüslerim ağrıdı adet günüm yaklaşınca, günüm geçince test yaptım öyle öğrendim.

Ben yaşamadım belirti.Şöyle zaten sürekli wc ye giderim.Normal sandım.Gecikti düzenim olmadığı için onu da yadırgamadım.Stres yaptığım zamanlarda 1 ay geciktiği olurdu.Karnım regl olacak gibi hafif ağrıdı bikaç gün.Böyle böyle 10 günü bulmuşum.Eşimin ısrarıyla test yaptım.Pozitif çıktı.

Hayırlı zamanda bebek haberlerinizi alırsınız inşallah

1 senedir bekliorum az bi zaman dgl doktora gidioruz hersey guzel diyor bekliyoruz her ay yeni bir umut ama testte cikmio günüm hicc gecmiooo adetim gecsin artikkk yaaa

Ben adet öncesi hatta 10 gün oncesinden agri hissederim valla 11 nisan bakalim adet gunum insallh vardir ama 1 senedir bekliorum bazi diorumki simdiye kdr olurdu
benim de regl 11 nisan canım ama ben dayanamayıp dün erken gebelik testi yaptım negatif :( adet olcam sanrım kasıklarım da arada bir sızı oluyor belim ağrıyor namaz kılarken çok zorluyo özellikle göğüslerim de şişti iyice büyük ihtimal olcam :(

benim de regl 11 nisan canım ama ben dayanamayıp dün erken gebelik testi yaptım negatif :KK43: adet olcam sanrım kasıklarım da arada bir sızı oluyor belim ağrıyor namaz kılarken çok zorluyo özellikle göğüslerim de şişti iyice büyük ihtimal olcam :KK43:
Cnm yumurtlama gununu ne olarak hesapladin

Ya günümü tutturamiyoruz cokmu istiyoruz anlamadim hayirlisi insallah
bnde anlamadım canım ben 3,5 yıldır evliyim evliliğimin ilk ayında hamile kaldım ama farkedemedim geç anladım taşınma işimiz vardı tabi ağır iş yaptım öğrendikten 3 gün sonra düşük yaptım sonra da tekrar düşünmedik uzun süre 4 aydır deniyoruz ama olmuyor neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum ama sanrım kafaya çok takıyoruz ama takmamak da elde değil canım ya allah yardımcımız olsun inş müjdeli haberler verelim birbirimize

bnde anlamadım canım ben 3,5 yıldır evliyim evliliğimin ilk ayında hamile kaldım ama farkedemedim geç anladım taşınma işimiz vardı tabi ağır iş yaptım öğrendikten 3 gün sonra düşük yaptım sonra da tekrar düşünmedik uzun süre 4 aydır deniyoruz ama olmuyor neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum ama sanrım kafaya çok takıyoruz ama takmamak da elde değil canım ya allah yardımcımız olsun inş müjdeli haberler verelim birbirimize
Insallah henuz hic kalamadim ben

Back
X