Hamilelik belirtisi yaşamadan hamileliğini öğrenen varmı?

Kzlar 0.10 ckti ya degerm nasl morlm bozldu bilemzsnz halen adette olmadm off @Glsmmc @ceylin-46 B baharibekler @mik
canım dr a sordun mu niye adet olmadım hala diye sen canını sıkma canını bi zamanı var demek ki bizim için de kuzum üüzlme hiç hem arkadaşların dediği gibi geç döllenmedir belki biraz daha bekle ona göre dr a gidersin

canım dr a sordun mu niye adet olmadım hala diye sen canını sıkma canını bi zamanı var demek ki bizim için de kuzum üüzlme hiç hem arkadaşların dediği gibi geç döllenmedir belki biraz daha bekle ona göre dr a gidersin
Canm hic sormadm morlm bozldu 0.10 gornce cktm eve geldm cnm beklcm olmazsm bir haftaya tekrr gtcm hastaneye o zmna kadr ckmazsa artk adet sokturucu icerm cnm napim: ((

Bak hissediyrm biz senle aynı ay hamile kalcaz :)
İns cnm ya:) artk aralk anneside olamcm herlde ocak annesi oluruz kiz ins:)) varya dogsun onu kucqgma alym kokunu icime ckmek bian bile bebegmi brakmcm oyy icim gitti tine gozume geldi kucagmda kokusunu icince cekmm: (oyy oyy

Bende merak ediyorum canim bunu adetime 4 gün var belirtim yok karnim bile agrimio testtede cikmio bilen varsa eger ..
Adetim 5 gün gecikti. Adet sancısı, şişkinlik vs de olmadı. Bu defa geliyo galiba bebek dedim ama pattt bi baktım adet olmuşum hem de çok yoğun çok ağrılı ve çok uzun sürdü (9 gün)

Adetim 5 gün gecikti. Adet sancısı, şişkinlik vs de olmadı. Bu defa geliyo galiba bebek dedim ama pattt bi baktım adet olmuşum hem de çok yoğun çok ağrılı ve çok uzun sürdü (9 gün)
Canm bir hastaneye gtsene senn normlde adetin9 gun mu suriyr cnm

Canm bir hastaneye gtsene senn normlde adetin9 gun mu suriyr cnm
7 sürüyordu. Ama ilk iki gün ağrılı, ilk üç gün yoğun oluyordu sonra azala azala bitiyordu. İki aydır. İlk 5 gün yoğun akıyor. Son dört günde azalıyor ama. 1000 kere abdest alıyorum. Hatta bitti diye birliktelik yaşıyoruz. Ertesi gün yine bakıyorum gelmiş :(

İns cnm ya:) artk aralk anneside olamcm herlde ocak annesi oluruz kiz ins:)) varya dogsun onu kucqgma alym kokunu icime ckmek bian bile bebegmi brakmcm oyy icim gitti tine gozume geldi kucagmda kokusunu icince cekmm: (oyy oyy
Ocak annesi oluruz aralık olup da bir yaş kaybı olmaz cocuğumuzun :) hayali bile güZel nasip olur inş bizede

Arkadaslar merhaba :halay: 28-29 arası adet olurum ben takvimden hesapladgma gore hep ole oluyor tek gecen ay tek 3 gun gecikmisti adetim. Arkdaslar goguslerim normlde agrirdi adet gunune yakin agrimiyor goguslerim kask agrm yok istahm ack yani anlamadm dahada adet olmadm :işsiz:ve arkadaslr solemeye utanyrm ama nirmlde yumurtlama gunleri akintim olurdu ama benim akintim var bole sümüksü aknti bole lastik gbi arkdslar bole durum yasayan var mı! Ackcasi bu ay sanmyrm hamile oldgmu yumurtlama zamanlarni kacrdk ama anlamdm adet gunleri goguslerim hep siserdi simdi sismedi anlamdm ya :deli:
Ben hicbir hamileliğimde fiziksel bir belirti görmedim

Canm bende ole yapyrm umursamyrm tek dedigim herseyin hayrlisi olmasada rabbim bildigi vardr ins olmazsn sen cnn ya
Valla hic hamileymisim gibi halim yok tatlim sanirim bende degilim o yuzde bende pek dusunmuyorum hatta yeni aya plan yapiyorum o kadar umutsuzum yani :)

Gelsin yeni yil bebisleri :)

arkadaslar merhabalar, hastalanmama 6 gun var sol kasigim cok agriyor sag tarafta hic agri sizim yok ama sol taraftaki agri sol ayagima vuruyor ara ara, akintim artti bu belirtileri yasayip hamile kalan var mi acaba? adet oncesinde ya da sirasinda kasim agrisi ceken biri olmadim hicbirzaman gogusum siser ve agrirdi bu donemde sisme agri olmadi

Arkadaslar merhaba :halay: 28-29 arası adet olurum ben takvimden hesapladgma gore hep ole oluyor tek gecen ay tek 3 gun gecikmisti adetim. Arkdaslar goguslerim normlde agrirdi adet gunune yakin agrimiyor goguslerim kask agrm yok istahm ack yani anlamadm dahada adet olmadm :işsiz:ve arkadaslr solemeye utanyrm ama nirmlde yumurtlama gunleri akintim olurdu ama benim akintim var bole sümüksü aknti bole lastik gbi arkdslar bole durum yasayan var mı! Ackcasi bu ay sanmyrm hamile oldgmu yumurtlama zamanlarni kacrdk ama anlamdm adet gunleri goguslerim hep siserdi simdi sismedi anlamdm ya :deli:
Ben varım:halay:ne yumurtlama günleri nede takvimlere baktım. Her zaman adet olcam zaman olduğu gibi ayakta çok durunca bel ağrım agresifliğim açılan iştahım ve çabuk yorulup çok uyumaktan başka bi derdim yoktu yani klasik adet öncesi belirtiler ve o ay bebek olması aklımın ucundan bile geçmezken gördüğüm pozitif.... kısacası takmayın canlarım Allaha bıtakın takmamak kolay değil biliyorum 2 buçuk sene çektim ama 1 ay yeter artık dedim oluverdi inşalllah isteyen herkesin de olur:KK200:

Merhaba kızlar bende 1.5 senedir evliyim ve 1.5 senedir evlat sahibi olmayı diliyoruz ama rabbim nasip etmedi 4 aydır tedavi görüyorum 2 ay klomifen kullandım olumsuz oldu 2 aydırda gonal-f kullanıyorum geçen ay erken çatlamada olmadı bu ay 19 mm çatlatma iğnemi vurdum ve 4 gündür bekliyorum 14. Gün kan testi yapılacak inş ve 2 gündür göğüslerde aşırı şişlik ve agrım var meme uçları çok hassas birde adet sancısı gibi belim agrıyor acaba tutumu dersiniz yoksa iğne etkisi mi dersiniz ???? Yardım......

Back
X