Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yaptinizmiMerhaba arkadaşlar adetim 2 gün gecikti belimde çok ağrıyor karnım davul gibi şişti gaz sancısı ara ara karın ağrısı sizce normal mi yada siz böyle bir durum yaşadınız mı arkadaşlar ne zaman yapmalıyım
Yok hayır daha yapmadım ne yapmalıyım acaba biraz d korkuyorum tek çizgi gorucem diyeTest yaptinizmi
Yok hayır daha önce düşüklerim olduydu da ondan korkuyorum sanırımİlk denemen mi
Merhaba benimde bat 24 eylüldü hala regl başlamadı. Ama üç dört gündür olacakmışım gibi kasık ağrılarım oluyor. Sürekli değil zaman zaman. Ve beyaz akıntım var aslında beyazmı sarımtrak mı anlamış değilim. Bunlar dışında hafif bel ağrım var. Test yaptım negatif çıkıyor. Umudum yok muhtemelen gecikme yaşıyorum.Merhaba arkadaşlar adetim 2 gün gecikti belimde çok ağrıyor karnım davul gibi şişti gaz sancısı ara ara karın ağrısı sizce normal mi yada siz böyle bir durum yaşadınız mı arkadaşlar ne zaman yapmalıyım
Önceden bende yaşıyordum polikistik over hastasıydim doktor ilaç verdi bayadir düzenli bir şekilde oluyorum ama ilk defa gaz sancısı çekiyorum karnım çok şişti belim ağrıyor göğüslerim açıyor bakalım inşallah hayırlısı olurMerhaba benimde bat 24 eylüldü hala regl başlamadı. Ama üç dört gündür olacakmışım gibi kasık ağrılarım oluyor. Sürekli değil zaman zaman. Ve beyaz akıntım var aslında beyazmı sarımtrak mı anlamış değilim. Bunlar dışında hafif bel ağrım var. Test yaptım negatif çıkıyor. Umudum yok muhtemelen gecikme yaşıyorum.
Gecikmişsiniz tek çizgiyi gormeseniz bile kırmızıları goreceksiniz elbet o yüzden test yapın belirtileriniz adeet belirtisi de olabilir gebelik belirtisi de burda keşke belirtiyor göre anlayabilseydik hamile mi degil mı diye ama anlayamiyoruzYok hayır daha yapmadım ne yapmalıyım acaba biraz d korkuyorum tek çizgi gorucem diye![]()
Düzenlidir regl aslında ama stres yapıyorum bu yüzden de olabilir bilemiyorum canım. Aslında senin belirtilerin çok daha yakın hissettiriyor. İnşallah bu ay o ay olur :) Bir iki gün daha beklemek en mantıklısı gibi.Önceden bende yaşıyordum polikistik over hastasıydim doktor ilaç verdi bayadir düzenli bir şekilde oluyorum ama ilk defa gaz sancısı çekiyorum karnım çok şişti belim ağrıyor göğüslerim açıyor bakalım inşallah hayırlısı olur
İnşallah canım umutlarimiz yeşerir hepimizin ben hissediyorum var ama kendimi ümitlendirmek istemiyorum sadeceDüzenlidir regl aslında ama stres yapıyorum bu yüzden de olabilir bilemiyorum canım. Aslında senin belirtilerin çok daha yakın hissettiriyor. İnşallah bu ay o ay olur :) Bir iki gün daha beklemek en mantıklısı gibi.
Test yaptınız mı benim daha 2 olunca bilemedim açıkçası ama 10 günde baya olmuş inşallah vardır doktora gidersin bebeğini görürsünBu ay herkes gecikme yaşıyor bende 10 gün oldu randevu aldım yarın doktora gideceğimkahverengi leke olarak geliyor kesiliyor adet yok
Evet dün gece yaptım tek çizgi çıktı bende anlamadım bu gecikmeyi ilk defa bu kadar çok gecikme yaşıyorum sizde kahverengi lekelenme var mı bende 3 4 gün geldi sonra o da bittiTest yaptınız mı benim daha 2 olunca bilemedim açıkçası ama 10 günde baya olmuş inşallah vardır doktora gidersin bebeğini görürsün![]()
Keske ya zor süreçler gerçekten Allah herkesin yardımcısı olsun yarın deniyeyim o zaman nasip de varsa zaten çıkar insana iyi geliyor burda birileriyle konuşmak güç veriyor deniycemGecikmişsiniz tek çizgiyi gormeseniz bile kırmızıları goreceksiniz elbet o yüzden test yapın belirtileriniz adeet belirtisi de olabilir gebelik belirtisi de burda keşke belirtiyor göre anlayabilseydik hamile mi degil mı diye ama anlayamiyoruz
Yok hayır bende gaz sancısı var karnım kocaman oldu belim ağrıyor göğüslerim açıyor bu kadarEvet dün gece yaptım tek çizgi çıktı bende anlamadım bu gecikmeyi ilk defa bu kadar çok gecikme yaşıyorum sizde kahverengi lekelenme var mı bende 3 4 gün geldi sonra o da bitti
Rabb'im güzel sonuçlar almayı nasip etsin size inşallah müjdeli haberler alırsınız .testten başka çaren yok . Geçikip ümitlenmektense sonucunu alKeske ya zor süreçler gerçekten Allah herkesin yardımcısı olsun yarın deniyeyim o zaman nasip de varsa zaten çıkar insana iyi geliyor burda birileriyle konuşmak güç veriyor deniycem![]()
Haklısın aslında daha da kendimi ümitlendiriyorum yarın deniycemRabb'im güzel sonuçlar almayı nasip etsin size inşallah müjdeli haberler alırsınız .testten başka çaren yok . Geçikip ümitlenmektense sonucunu al