Hamilelik Belirtisi

Mutlaka git

Teşekkür ederim cevapladığınız için sonuç umarım pozitiftir internette regl döneminden önce bile yapıp sonucu pozitif çıkanlar varmış bunları görünce umutsuzluğa kapılıyorum
Hayır neden umutsuzluğa kapılıyorum ki kapılma geç döllenme diye bir şey var zaten o testler belli bı seviye algılamıyor bak ben geçen gün bı video izledim kadın diyor ki kan testi verdin değer 2 ya da üç çıktı sakın hemen. Yok ben hamile değilim deme diyor çünkü o seviyeler den yükselmE oranı çok yüksek

Benim kardeşimin karısı nin 6 çıktı doktor hamile değilsin dedi bı hafta sonra gitti değer 300 perde cikti

selam. Adet düzensizliğim var doktora gittmiştim 3 ay önce yumurta kaliteme kdar bakıldı herşey cok iyi dedi. 2 aydır qfolin kullandım. 1 haftadır halsizlik baş ağrısı ayağa kalktığımda baş dönmesi göz kararması oluyor. Bel ağrım ve sol kasıkta sancı batma hissi var. 1 haftadır da akıntım var. Sizce hamilelik mi ?

Merhaba adet geçikmesi yaşadınız mı peki çünkü bazı ilaçlar bu tarz yan etkileri yapıyor

Bu arada bende cuma günü kan verdim sağlık ocağına sonucun bugün çıkar çıkmazsa araya haftasonu giriyor Pazartesi günü de eylem yapacağımız için pazartesi günü de kapalı olacak sağlık ocağı dediler ama sen e nabızdan sonucunu görebilirsin dendi fakat 37 saat olmasına rağmen e nabızda sonucum görünmüyor benım işim salıya kaldı büyük ihtimal

Yok salıya kalacağinı sanmam siz ara ara bakin e nabiza geç düşüyor. Insallah guzel haber alırsıniz

merhaba ben sevgilimle ilişkiye giremiyordum zorlanıyoduk genellikde bazen deneyip çoğunlula sürtünmeyle ilişki yaşadık tam adet günümde basta koyu kan geldi aşırı fazla değildi sonradan biraz artmaya basladı genelde koyu renkliydi 3 günde baya azaldı azaldı sonra bitti sandım 1-2 gün sonra tekrar geldi lekelenmeden biraz daha fazlaydı sonra 5 gün felan sürekli lekelenme oldu gittikçe azaldı toplam bu kanamalar 10 gün sürdü yerleşme kanaması olaiblir mi şimdi diğer adetime 7 gün var göğüslerim şişti kasıklarımda ağrı var midem bulanıyo ama psikolojikte olaiblir baya dert ettim cünkü pazartesi test alıcamhamile olabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…