Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence değil hamilelik belirtisiŞeyimiz üzerinde yani kaşık tarafında küçük bir şişlik hissediyorum daha önceden yoktu öyle bişey klomen kullandım şuan duphaston kullanıyorum sizce hamilelik belirtileri mi adetime 14 gün var
Bence değil hamilelik belirtisi
Sizce nedir peki bu ağırlık hissediyorum ve 4 aylık evliyim ilk defa böyle bişey oluyor klomen kullandım bitirdim şuan duphaston kullanıyorum
Sizce nedir 4 aylık evliyim ilk defa böyle bişey oluyor klomen kullandım bitti şuan dr duphaston kullan dedi kullanıyorum şuanBence değil hamilelik belirtisi
Adetiniz düzenliyse daha yumurtlama zamanındasınızdır şu an bence. Onu hissediyor olabilirsiniz.Şeyimiz üzerinde yani kaşık tarafında küçük bir şişlik hissediyorum daha önceden yoktu öyle bişey klomen kullandım şuan duphaston kullanıyorum sizce hamilelik belirtileri mi adetime 14 gün var
şey derken neyadete 14gün varken daha döllenme bile olmaz ki belirtisi oluşsun. o yumurtlama sancısıdır
Çok teşekkür ederim adetim düzenli dr kontrolüne gittim gebelik için klomen ve folik verdi kullandım kulomen bitti kontrole gittim 10 gün sonra duphaston diye bir ilaç verdi şuan onu kullanıyorum merakla bekliyorum yaşayanlara soruyorum varmı bu ilaç sonrası gebe kalanAdetiniz düzenliyse daha yumurtlama zamanındasınızdır şu an bence. Onu hissediyor olabilirsiniz.
klomenden sonra catladı mı baktı mı doktor? kist falan dıycem de ç cok buyuk kıst olması lazım. dısardan hıssedılecek kadar bı sıslık? ve yumurta catladıgı tarıhten 14 15 gun sonra adet olursun. ayın kacıydı catladıgında?Sizce nedir peki bu ağırlık hissediyorum ve 4 aylık evliyim ilk defa böyle bişey oluyor klomen kullandım bitirdim şuan duphaston kullanıyorum
Doktor baktı bugünde yarında yumurtan çatlar sorun yok dedi ve ben dr gideli şuan 1 hafta oluyor sonuç nedir acabaklomenden sonra catladı mı baktı mı doktor? kist falan dıycem de ç cok buyuk kıst olması lazım. dısardan hıssedılecek kadar bı sıslık?
yok çok erken daha. dedigim gibi anca şimdilrde yumurtlama zamanıdır yumurta büyüyüp çatlayacak döllencek rahme incek bikaç gün daha geçmesi lazım bunun içinn. zaten belirtiler en erken adete 1 2gün kala başlıyo öncesinde çook zor anlayamazsınız. insallah gönlünüze göre nasip olurya ilk defa oluyor komik oldu biraz şeyyyyy
ya 4 aylık evliyim yeniyim tecrübem yok tecrübesi olanlara soruyorum sizce nasıl nedir gebelik oluşur mu kasıkta şişlik var hafif hissediyorum
catladıgına baksaydı keske. sonuc burdan anlasılcak bısı degıl de sıslık yapmaz hamılelık. embrıyo dollendıgınde zaten hıssedılmez de yerlesse bıle mılımetrık bısı yanı hıssedılemez.. sıslık yapmaz. hamılelık belırtısınde yazan sıslık karın sıslıgı. yanı belırtı demelerı ordan hamıle oldugun anlasılacak degıl hamıleyken karın sıser anlamında.hamılelerde gorulen degısım anlamında ve 4 aydan sonra kendın anlarsın daha sonra dısardan gorulur. o sıslıge dıyorlar belırtı dıye:)) anlatamadım ama ınsallah anlarsın :))Doktor baktı bugünde yarında yumurtan çatlar sorun yok dedi ve ben dr gideli şuan 1 hafta oluyor sonuç nedir acaba
Amin ya yumurtam büyümüş dr kontrolünde öyle söyledi sadece çatlayacak dediyok çok erken daha. dedigim gibi anca şimdilrde yumurtlama zamanıdır yumurta büyüyüp çatlayacak döllencek rahme incek bikaç gün daha geçmesi lazım bunun içinn. zaten belirtiler en erken adete 1 2gün kala başlıyo öncesinde çook zor anlayamazsınız. insallah gönlünüze göre nasip olur![]()
Belirtiler ne zamn başlayacak peki eşimden dolayıda eşim ameliyat olmuş bebek olur mu diye de düşünüyorum nasıl olur bilmiyorum işin kötü tarafı ne ameliyatı olduğunda söylemiyor büyük ihtimal varikoselcatladıgına baksaydı keske. sonuc burdan anlasılcak bısı degıl de sıslık yapmaz hamılelık. embrıyo dollendıgınde zaten hıssedılmez de yerlesse bıle mılımetrık bısı yanı hıssedılemez.. sıslık yapmaz. hamılelık belırtısınde yazan sıslık karın sıslıgı. yanı belırtı demelerı ordan hamıle oldugun anlasılacak degıl hamıleyken karın sıser anlamında.hamılelerde gorulen degısım anlamında ve 4 aydan sonra kendın anlarsın daha sonra dısardan gorulur. o sıslıge dıyorlar belırtı dıye:)) anlatamadım ama ınsallah anlarsın :))
olur mu oyle ıs canım? varıkosel olduysa sorun varsa duzeltmek ıcın yapmıslardır amelıyatı? bu ıyı bısey ama senden saklaması sacmalık. duzelmemıs mı anlamadım_ bısı varsa zaman kaybetmeden trıbe gırmeden halletmeye calıssın. saklamayla olcak ısler degıl belırtıler adetın gecıktıgınde baslıyor ondan oncesı her ay olan vucudun hamılelık ıcın kendını hazırlamasından kaynaklı hormonal degısımden agrı sızı gıbı akıntı gıbı seyler. hamıle kalmadıgında adetle sonlanıyor belırtın. adet olmazsa hala daha devam eden belırtıye hamılelık belırtısı denıyo. oyle bisey işte:) hıc belırtısız 9. haftaya gelıp bırden mıden bulanabılır. :) hıc anlamadan dogurabılırsın de :) belırtı zoraki degılBelirtiler ne zamn başlayacak peki eşimden dolayıda eşim ameliyat olmuş bebek olur mu diye de düşünüyorum nasıl olur bilmiyorum işin kötü tarafı ne ameliyatı olduğunda söylemiyor büyük ihtimal varikosel
Hmm anladım inşallah olur yaolur mu oyle ıs canım? varıkosel olduysa sorun varsa duzeltmek ıcın yapmıslardır amelıyatı? bu ıyı bısey ama senden saklaması sacmalık. duzelmemıs mı anlamadım_ bısı varsa zaman kaybetmeden trıbe gırmeden halletmeye calıssın. saklamayla olcak ısler degıl belırtıler adetın gecıktıgınde baslıyor ondan oncesı her ay olan vucudun hamılelık ıcın kendını hazırlamasından kaynaklı hormonal degısımden agrı sızı gıbı akıntı gıbı seyler. hamıle kalmadıgında adetle sonlanıyor belırtın. adet olmazsa hala daha devam eden belırtıye hamılelık belırtısı denıyo. oyle bisey işte:)