Hamilelik belirtisi

Gmzyldrm40

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2022
196
26
28
26
Eskiden bir kaba idrar yapıp içine bir çay kaşığı karbonat atarlarmış köpürürse hamileymş köpürmese değilmiş yapan var mı ???

Hurafe bunlar. Asit tabiki bazı maddelerle etkileşime geçip köpürür

Eskiden bir kaba idrar yapıp içine bir çay kaşığı karbonat atarlarmış köpürürse hamileymş köpürmese değilmiş yapan var mı ???
1 senedir yapıyordum hamile olmadığım için köpürmüyordu ama geçen denedim köpürdü hurafe diyorlar ama sanki bir tık doğruluğu olduğunu düşünüyorum

Gebelik testi 10 tl falan ama siz bilirsiniz yine de

1 senedir yapıyordum hamile olmadığım için köpürmüyordu ama geçen denedim köpürdü hurafe diyorlar ama sanki bir tık doğruluğu olduğunu düşünüyorum
Evet bende düşünüyorm eskiden test mi varmış limonla da çamaşır suyuyla da yapıyorlar bende yaptım köpürdü test yaptım negatif ama sabah baktım silik çizgi olmş önceden olmazdı Allah kalbimize göre versn

Aminn ben yeni öğrendim hamile olduğumu rabbim sizede nasip etsin inşallah sabah çıkan dikkate alınmıyor 10 dakika içinde çıkması lazım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…