- 28 Haziran 2022
- 196
- 26
- 28
- 26
- Konu Sahibi Gmzyldrm40
Eskiden bir kaba idrar yapıp içine bir çay kaşığı karbonat atarlarmış köpürürse hamileymş köpürmese değilmiş yapan var mı ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Youtube de izledim köpürüyor birinde birinde köpürmüyor öyle bişe olsa ikisi de köpürürHurafe bunlar. Asit tabiki bazı maddelerle etkileşime geçip köpürür
Siz bilirsiniz tabiiYoutube de izledim köpürüyor birinde birinde köpürmüyor öyle bişe olsa ikisi de köpürür
Onun için çok erkenGebelik testi 10 tl falan ama siz bilirsiniz yine de
Tamam da hormon idrarınızda yoksa hiçbir türlü pozitifi göremezsiniz zaten hangi yöntemle olursa olsun kan testi verebilirsinizOnun için çok erken
1 senedir yapıyordum hamile olmadığım için köpürmüyordu ama geçen denedim köpürdü hurafe diyorlar ama sanki bir tık doğruluğu olduğunu düşünüyorumEskiden bir kaba idrar yapıp içine bir çay kaşığı karbonat atarlarmış köpürürse hamileymş köpürmese değilmiş yapan var mı ???
O ne ya inanmayin oyle seylereEskiden bir kaba idrar yapıp içine bir çay kaşığı karbonat atarlarmış köpürürse hamileymş köpürmese değilmiş yapan var mı ???
Gebelik testi 10 tl falan ama siz bilirsiniz yine de
Evet bende düşünüyorm eskiden test mi varmış limonla da çamaşır suyuyla da yapıyorlar bende yaptım köpürdü test yaptım negatif ama sabah baktım silik çizgi olmş önceden olmazdı Allah kalbimize göre versn1 senedir yapıyordum hamile olmadığım için köpürmüyordu ama geçen denedim köpürdü hurafe diyorlar ama sanki bir tık doğruluğu olduğunu düşünüyorum![]()
Aminn ben yeni öğrendim hamile olduğumu rabbim sizede nasip etsin inşallahEvet bende düşünüyorm eskiden test mi varmış limonla da çamaşır suyuyla da yapıyorlar bende yaptım köpürdü test yaptım negatif ama sabah baktım silik çizgi olmş önceden olmazdı Allah kalbimize göre versn
Sağol canım benim inşallah daha yeni başladık 2 ay oluyorAminn ben yeni öğrendim hamile olduğumu rabbim sizede nasip etsin inşallahsabah çıkan dikkate alınmıyor 10 dakika içinde çıkması lazım canım
![]()