Hamilelik belirtisi

Siz hangi markayı kullanıyorsunuz peki
Msjni yeni gordum kusura bakma bana doktorum cocuk istedgmi soylemistm kasimda muayene gityim herseym temiz cikti hamd olsun birseneya kadar olmasa gelirsin demisti zatn ama bn gitmicm nasip nemzn sa gelirRabbimden.bana elenatal markasini verdi bayer markali

Moralin bozulcak birsey yok kan testinonemli ultrason degil belki biliyorsundur 5 haftaya kadar gorunmuyor kese alttan ultrasonla bile baksa 3haftalik tan kucukse yine gozukmez bakalim kan da ne cikyor bisey cikmasada hayirlisi buymus demek diger aya nasip bende bu ay bekledim nasip degilmis simdi diger ay bakalim denemelere devam:)
2.33 çıktı hamilelik yok galiba bu sonuca göre kalan da varmış ama bilmiyorum

Doktormu dedi bu sonuca gore kalan da var sonra gel tahlil tekararla dedi mi ben degerler hakknda pek bisey bilmiyorum ki oyuzden bisy diyemiyorm hayirlisi
Ben sonucu e nabızda gördüm sadece bu rakama göre kadınlar kulübünde kalan varmış ta okumuştum onu demiştim

Msjni yeni gordum kusura bakma bana doktorum cocuk istedgmi soylemistm kasimda muayene gityim herseym temiz cikti hamd olsun birseneya kadar olmasa gelirsin demisti zatn ama bn gitmicm nasip nemzn sa gelirRabbimden.bana elenatal markasini verdi bayer markali
Anladım inşallah tez zamanda güzel haberler alırsınız 🙏

Eğer sabah şiddetli ağrım olurda lekem cogalirsa regl olduğuma kanaat getireceğim fakat sabah böyle olursa mutlaka test yapacağım 😌 ama ilk defa bu şekilde oluyor 3 gibi lekelenmeye başladı ve regl olsaydı şimdiye kadar çoktan sökülmesi gerekmez miydi? İlk defa da bu şekilde ağrısız geçiyor ara ara kramp seklinde giriyor sadece...inşallah yerleşme kanamasıdır 🙏 rabbim en yakın zamanda sizlere de nasip etsin inşallah ❤️
İnşallah istediğin haberi alırsın canım. Ben de dört gün öncesinden kahverengi leke geldi hayatımda ilk kez. Hemen sonra adet gördüm düzenli bir şekilde. Hamile olma olasılığım var mı acaba

İnşallah istediğin haberi alırsın canım. Ben de dört gün öncesinden kahverengi leke geldi hayatımda ilk kez. Hemen sonra adet gördüm düzenli bir şekilde. Hamile olma olasılığım var mı acaba
Regl görüp hamile olan tanıdıklarım var ama onların kanamaları pihtili veya koyu kırmızı olmuyormuş..benim bugün 4.gunum sadece peçete geliyor ama dün çok yoğun lekem geliyordu ağrım vardı gebelik ihtimalini kafamdan attım.. umarım siz güzel haberler alırsınız

kızlar benımle aynı durumu yaşayanlar varmı acaba şöyle ki,
ben 23 ocakda hsg cekıldım tüplerım acıktı buarada ben pcossum ama adetlerım duzenlıdır doktorum bu ay dınelnemem gerektığını söyledı çatlatma iğnesı tedavısıne baslıycaktık sonrasında adetıme yaklaşık 30 ocakda bır adet sanıcısı gıbı bır agrı cektım cok fecıydı (normlade böyle bır sey yasamadım) sonraasında şubat 8 indede basım okadar dönduki yere düştüm bır yere tutmadan kalkamadım sıcaklandım sonra üşüme geldı enterasan seyler yaşadım o sırada ara ara kasık batmalarım vs seyler oldu sadece (16 şubatta da adet gunum bu arada) 16 şubat geldı yanı dun herhangı bırsey olmadı adet olamdım sadece ara ara adet olucakmısım gıbı sızı oldu ve kasıklarımda doluluk ve batma oldu bugun ayın 17 sı kasık batmalarımdan harıç hiç bir şey yok
Benım gibi böyle duurmlarla karşılaşan varmı yada fıkrnızı alabılırmıyım?

Selam arkadaşlar aranızda yeniyim birkaç sorum olacaktı size beni bilgilendirirseniz sevinirim 🫶. 5 buçuk aydır evliyim eşimle 1 aydır çocuk istiyoruz. Ben adetimden 8 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı çizgi varsa bile çok siliktir hiç görmedim ikinci çizgiyi. Her ay adetim düzenli şaşmaz bu ay kesin 15 inde olmam lazımdı ama ilk defa 3 gün gecikti yarında olmazsam 4 gün gecikmiş olucak. Adet olucakmışım gibi çok kasık ağrısı var şiddetli ama tık yok. Halsizlik, mide bulantısı da var. İki gün sonra da adet olmazam eğer test yapıcam çıkar mı napsam bilemedim umutlanıp üzülmek de istemiyorum açıkçası.☹️

Back
X