Baktımda daha çıkmamış hayırlısı sonucu söylerim canımSonucun cikmiş mi baktinmi e nabiza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baktımda daha çıkmamış hayırlısı sonucu söylerim canımSonucun cikmiş mi baktinmi e nabiza
Msjni yeni gordum kusura bakma bana doktorum cocuk istedgmi soylemistm kasimda muayene gityim herseym temiz cikti hamd olsun birseneya kadar olmasa gelirsin demisti zatn ama bn gitmicm nasip nemzn sa gelirRabbimden.bana elenatal markasini verdi bayer markaliSiz hangi markayı kullanıyorsunuz peki
Siz hangi markayı kullanıyorsunuz peki
Siz hangi markayı kullanıyorsunuz peki
2.33 çıktı hamilelik yok galiba bu sonuca göre kalan da varmış ama bilmiyorumMoralin bozulcak birsey yok kan testinonemli ultrason degil belki biliyorsundur 5 haftaya kadar gorunmuyor kese alttan ultrasonla bile baksa 3haftalik tan kucukse yine gozukmez bakalim kan da ne cikyor bisey cikmasada hayirlisi buymus demek diger aya nasip bende bu ay bekledim nasip degilmis simdi diger ay bakalim denemelere devam:)
Doktormu dedi bu sonuca gore kalan da var sonra gel tahlil tekararla dedi mi ben degerler hakknda pek bisey bilmiyorum ki oyuzden bisy diyemiyorm hayirlisi2.33 çıktı hamilelik yok galiba bu sonuca göre kalan da varmış ama bilmiyorum
Ben sonucu e nabızda gördüm sadece bu rakama göre kadınlar kulübünde kalan varmış ta okumuştum onu demiştimDoktormu dedi bu sonuca gore kalan da var sonra gel tahlil tekararla dedi mi ben degerler hakknda pek bisey bilmiyorum ki oyuzden bisy diyemiyorm hayirlisi
Anladım inşallah tez zamanda güzel haberler alırsınızMsjni yeni gordum kusura bakma bana doktorum cocuk istedgmi soylemistm kasimda muayene gityim herseym temiz cikti hamd olsun birseneya kadar olmasa gelirsin demisti zatn ama bn gitmicm nasip nemzn sa gelirRabbimden.bana elenatal markasini verdi bayer markali
Amin hep beraber insaAllahAnladım inşallah tez zamanda güzel haberler alırsınız![]()
İnşallah istediğin haberi alırsın canım. Ben de dört gün öncesinden kahverengi leke geldi hayatımda ilk kez. Hemen sonra adet gördüm düzenli bir şekilde. Hamile olma olasılığım var mı acabaEğer sabah şiddetli ağrım olurda lekem cogalirsa regl olduğuma kanaat getireceğim fakat sabah böyle olursa mutlaka test yapacağımama ilk defa bu şekilde oluyor 3 gibi lekelenmeye başladı ve regl olsaydı şimdiye kadar çoktan sökülmesi gerekmez miydi? İlk defa da bu şekilde ağrısız geçiyor ara ara kramp seklinde giriyor sadece...inşallah yerleşme kanamasıdır
rabbim en yakın zamanda sizlere de nasip etsin inşallah
![]()
Regl görüp hamile olan tanıdıklarım var ama onların kanamaları pihtili veya koyu kırmızı olmuyormuş..benim bugün 4.gunum sadece peçete geliyor ama dün çok yoğun lekem geliyordu ağrım vardı gebelik ihtimalini kafamdan attım.. umarım siz güzel haberler alırsınızİnşallah istediğin haberi alırsın canım. Ben de dört gün öncesinden kahverengi leke geldi hayatımda ilk kez. Hemen sonra adet gördüm düzenli bir şekilde. Hamile olma olasılığım var mı acaba