Hamilelik belirtisi

nisayavuz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2023
17
4
1
21
MErhaba adetim 7 gün gecikti dün kan testi yaptırdım sonucum 14.2çıktı bu sabah sıvı şeklinde açık kahverengi pembemsi sıvı geldi ceviz kabuğu miktarındaydı yani sıvı idi şimdi de rengi koyulaştı koyu kahverengi mi kırmız mı anlayamıyorum rengi değişti arttı ama kesinlikle pıhtı yok kasıklarım ağrıyor ne demek bu yardımcı olur musunuz lütfen

MErhaba adetim 7 gün gecikti dün kan testi yaptırdım sonucum 14.2çıktı bu sabah sıvı şeklinde açık kahverengi pembemsi sıvı geldi ceviz kabuğu miktarındaydı yani sıvı idi şimdi de rengi koyulaştı koyu kahverengi mi kırmız mı anlayamıyorum rengi değişti arttı ama kesinlikle pıhtı yok kasıklarım ağrıyor ne demek bu yardımcı olur musunuz lütfen
Hemen doktora gidermisiniz biz nasıl teşhis koyabiliriz normal bir şey değil yaşadığınız

Kimyasal gebelik yaşadığımda bende de hafif hafif kanamalarla başlamıştı ama sonrasında parçalı kanamaya dönmüştü. Bi kontrole gidin hemen. Kese görünmüyor zaten kimyasalda doktorunuz anlar. Geçmiş olsun.

Kimyasal gebelik yaşadığımda bende de hafif hafif kanamalarla başlamıştı ama sonrasında parçalı kanamaya dönmüştü. Bi kontrole gidin hemen. Kese görünmüyor zaten kimyasalda doktorunuz anlar. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim biraz dayanmaya çalışıyorum belki geçer diye olmadı yarın zaten yine değerlerime baktırıcam ordan da belli olur bakalım, inşallah köyü bişey değildir

Kimyasal gebelik gibi duruyor, allah korusun. Gittiniz mi doktora?

Dün kadın doğumum aciline gittim kanamam olduğu için test verdim tekrar 4 e düştü değerim kese gözükmüyor dedi

Dün kadın doğumum aciline gittim kanamam olduğu için test verdim tekrar 4 e düştü değerim kese gözükmüyor dedi
Gecmis olsun. Ben de bir gebeligimi 23 ile ogrenmistim, bir hafta icinde 3e düsmüstü. Hayirlisi. Güzelce dinlenin, kalben ve vücut olarak kendinize zaman ayirin.

Geçmiş olsun. bu süreçte kanama devam ediyor ve değer sıfırlanıyor. Dinlenin güzelce ilk gebeliklerde görülebiliyormuş. Ocakta kimyasal gebelik yaşamıştım şuan 7 8 haftalık hamileyim. Vardır hepsinde bir hayır.

Back
X