Merhaba iyi geceler umarım gebesindir .

Benimde bat'a son 2 kaldı.
Kabızlık,rahimde agrı gögüsler şiş ve çok agrılı bu ay son üstüne düşüşüm aylardır hep aynı şeyleri yaşatıyorum kendime yumurtlama degerlendirme sonra belirti arama belirti bulunca forumlarda gezinme o kadar yorum sonrası şüphelenerek test alma

test cubugu kuruyana kadar her açıdan bakma negatifi görünce zaten olucam boşver deyip yinede adet belki gecikir umuduyla bekleme . Ama kendime söz verdim bu defa kendimi tutucam takıntı oluyor bir zaman sonra Herşey nasip kısmet zamanı gelince isteyen herbirimizin bebegi olur inşallah.
Bir düşük yaşadım 15 subatta bende belirtilerimi yazayım .
-Akıntı-Kabızlık-Göğüslerde şişme(aşırı agrılı degildi-Kusma istegi(o sürekli bende oldugu için önemsemedim)-baş dönmesi(vertigo rahatsızlıgım oldugundan onuda önemsemedim)-İlişki sırasında ağrı -Adet öncesi karın agrıları -rahimde hassasiyet ve sızlama .
Ben bunları yaşadım fakat her ay bunun gibi farklı seyler yaşadıgımdan o kadar üzerine düşmedim . 3 gün gecikmeyle kaset testte silik olarak görünce kan testiyle ögrendim tabi degeer düşüktü bir gün sonra dahada düştü bu sekilde umarım herşey gönlünce dilediğince olur