• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi

asell1902

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2025
47
16
3
30
Kızlar selamlarrr
Regl olmama 3 gün var ancak göğüslerim şiş ve çok hassas ucuna parmağım deyse dahi acıyor uçlarıda çok şiş. Beybeyaz akıntım geldi. Kasıklarımda regl olacağım hissi ağrısı var. Ancak göğüslerimde hiç böyle olmazdi. Öyle cok istiyor ve bekliyorum ki anne olmayı 🙏 kızlar bunlaro yasayan ve pozitif alan oldu muuuu?

Bu ay özellikle test almadım 4-5 aydır sürekli tek çizgi görmekten üzgünüm dedim bu ay test yapmayacağım

Yarın sağlık ocağında kan versek erken mi olur sizce

Kızlar selamlarrr
Regl olmama 3 gün var ancak göğüslerim şiş ve çok hassas ucuna parmağım deyse dahi acıyor uçlarıda çok şiş. Beybeyaz akıntım geldi. Kasıklarımda regl olacağım hissi ağrısı var. Ancak göğüslerimde hiç böyle olmazdi. Öyle cok istiyor ve bekliyorum ki anne olmayı 🙏 kızlar bunlaro yasayan ve pozitif alan oldu muuuu?

Bu ay özellikle test almadım 4-5 aydır sürekli tek çizgi görmekten üzgünüm dedim bu ay test yapmayacağım

Yarın sağlık ocağında kan versek erken mi olur sizce
Oluuurrrr bende aynı belirtiyle kan verdim ve bugün 2 aylık olduu🥹

Yaaaa çok korkuyorum olumsuz cıkmasindan sırf ondan dolayı test almadim bu ay artık dedim ki olursa belli olur zatennn
Aslında öyle bir durum varsa gecikmeyi beklemeniz daha iyi olmaz mı, sonuçta negatifse kanda da çıkmaz , inşallah vardır orası ayrı tabi 🙏🏻

Verir verir bende iki gün kalasiya verdim kanı inşallah sende alırsın yarın müjdeli haberi
İnşallah yarin sabah saglık ocağına gideceğim Allahın izniyle 🙏

Sadece regl olacak gibi his var bel ağrım olduğu için hani o hisse benziyor sanki kan geldi gelecek gibi.

Sadece göğüslerimdeki bu durum be bembeyaz akıntı acaba? Dedirtti 🥹🥹 Allahım inşallah 🙏

İnşallah yarin sabah saglık ocağına gideceğim Allahın izniyle 🙏

Sadece regl olacak gibi his var bel ağrım olduğu için hani o hisse benziyor sanki kan geldi gelecek gibi.

Sadece göğüslerimdeki bu durum be bembeyaz akıntı acaba? Dedirtti 🥹🥹 Allahım inşallah 🙏
Akıntın kokusuzmu benimde beyaz kokusuz akıntım vardı ilk gerçi hala var

Aslında öyle bir durum varsa gecikmeyi beklemeniz daha iyi olmaz mı, sonuçta negatifse kanda da çıkmaz , inşallah vardır orası ayrı tabi 🙏🏻
Çok bel ağrım var ve göğüslerim çok garip 31 yasındayım ilk defa böyle uçları kocaman olmuş ve elim değdi cok hassas acıyo inşallah güzel müjdeyi alırımm❤️❤️❤️

Akıntın kokusuzmu benimde beyaz kokusuz akıntım vardı ilk gerçi hala var
Evett bem beyaz ve kokusuz oluyor normalde yumurtlama dönemi olurdu regl yaklaşınca olmazdi bu belirtiler olunca cok heyecanlanıyorum bir yanımda korkuyor inşallah güzel sonuc alırım çok istiyorum anne olmayı Rabbim inşallah nasip eder 🙏

Evett bem beyaz ve kokusuz oluyor normalde yumurtlama dönemi olurdu regl yaklaşınca olmazdi bu belirtiler olunca cok heyecanlanıyorum bir yanımda korkuyor inşallah güzel sonuc alırım çok istiyorum anne olmayı Rabbim inşallah nasip eder 🙏
İnşallah canım tez zamanda o mutlulugu yaşarsın inşallah

Kızlar elimde yumurtlama takip testim vardı onu yaptım çift çıktı eegl me 2 gün var ama cesaret edemedim sizce hamile miyim

Heyecanla gittim hemen kan verdim devlet hastaneai sonuc cıktı mesaji geldi ama e nabızda yokk

Eklentiler

• IMG_8288.webp
    IMG_8288.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 12
Benimde kasık ağrısı gaz kabızlık ara ara temiz akıntı oluyor biraz adetim düzensiz ama 1 hafta kadar var

Eklentiler

• IMG_3653.webp
    IMG_3653.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 12
Kızlar elimde yumurtlama takip testim vardı onu yaptım çift çıktı eegl me 2 gün var ama cesaret edemedim sizce hamile miyim

Heyecanla gittim hemen kan verdim devlet hastaneai sonuc cıktı mesaji geldi ama e nabızda yokk
Merhaba sonucunuz çıktımı hayırlısıyla aynı şikayetler bende de var her an adet olcm gıbı ama olmadım 30 u adet günüm inşallah bebişinizde sizinledir 🤗🤍

Back
X