• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi

rsnnm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2025
8
0
1
29
Kızlar merhaba ben 20 kasımda adet oldum ve adet bittikten sonraki hergün ilişkiye girdik yumurtlama döneminden sonraki 3 günü de değerlendirdik ve yarın adet olmam gerekiyor fakat şuan ara ara bikaç gündür göğüslerime hafif sızı giriyor ve hafif kasık ağrım var . Daha önce 20 eylülde kürtaj oldum . Sizce tutma ihtimali var mı? Test yapmadım bu arada adetin bikaç gün geçmesini bekliyorum inşallah geçer🥹

Lekelenme kahverengi veya acik renkte kan çok az gördünüz mü, genelde o belirtiyi çok görüyor hamileler, ama her vucutta degisebiliyor

Herhangi bir lekelenme olmadı ama bu lekelenme durumu her kadında görünmüyomuş galiba🥹

Kızlar merhaba ben 20 kasımda adet oldum ve adet bittikten sonraki hergün ilişkiye girdik yumurtlama döneminden sonraki 3 günü de değerlendirdik ve yarın adet olmam gerekiyor fakat şuan ara ara bikaç gündür göğüslerime hafif sızı giriyor ve hafif kasık ağrım var . Daha önce 20 eylülde kürtaj oldum . Sizce tutma ihtimali var mı? Test yapmadım bu arada adetin bikaç gün geçmesini bekliyorum inşallah geçer🥹
Acaba akıntı belirtisi iz varmi

Benimde adetim daha var ama göğüs siziltisi nezaman başladı acaba ben ne adet belirtisi var bende ne hamilelik sadece hafif bir kasık ağrısı oluyor oda vücudumu dinlediğim zaman fark ettiğim bir şey

Göğüs ara ara sızlıyodu bikaç gün önce başladı ama şuan yok bende

Kızlaarr burda olan yok mu ya😞 bugün adet olmadım sağ ve sol kasığımda batmalar var sadece yorumlarınızı bekliyorum…

Kızlaarr burda olan yok mu ya😞 bugün adet olmadım sağ ve sol kasığımda batmalar var sadece yorumlarınızı bekliyorum…
Yumurtalama gününü biliyosan dpo 12 gün sonra test yapınca çıkar büyük ihtimalle. Güvenilir bir markayla

Yumurtlama günüm ayın 3 ile 5 i arası diye hesaplamıştım ama hangi markaya güveneceğim emin değilim

Back
X