- Emoji Skoru
- 9
- Puanlar
- 11
- Konu Sahibi pembkbulut
Kızlar merhaba reglime şu an tam 7 gün var. Son reglimin ilk günü 19 Nisandı son günü 24 Nisandı. Yumurtlama günlerini değerlendirdik. Reglime 7 gün var dün akşam açık pembe çok az şekilde akıntım geldi bu gün çok yoğun bir şekilde beyaz akıntım devam ediyor. Diğer belirtiler olarak sol göğsümde resmen yanma şeklinde ağrı hissediyorum sağ göğsümde de var ama soldaki kadar yoğun değil. Bir de karnımda göbek deliğimden aşağı kasığıma doğru bir çizgi var internetten araştırdım linea nigra olarak geçiyormuş gebelik belirtisi olabilirmiş ama erken gibi benim zamanım için. Göğüs uçlarımda renk koyulaşması var. Sol kaşığımda batma şeklinde ağrı oluyor ve arada kaşığımın ortasına doğru da geçiyor. Yüzümde sivilce çıkmazdı ve sağ alnımın üstünde bi kaç tane sivilce var ve yanağımda bi kaç tane. Ben daha önce reglimden bu kadar süre önce böyle şeyler hiç yaşamadım genelde kaşık ağrım regli olacağım gün olur ve göğüs hassasiyeti hiç yaşamam. Benim gibi belirtileri olan ve hamile olan var mı lütfen yazın