Hamilelik belirtisi

pembkbulut

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
11
Kızlar merhaba reglime şu an tam 7 gün var. Son reglimin ilk günü 19 Nisandı son günü 24 Nisandı. Yumurtlama günlerini değerlendirdik. Reglime 7 gün var dün akşam açık pembe çok az şekilde akıntım geldi bu gün çok yoğun bir şekilde beyaz akıntım devam ediyor. Diğer belirtiler olarak sol göğsümde resmen yanma şeklinde ağrı hissediyorum sağ göğsümde de var ama soldaki kadar yoğun değil. Bir de karnımda göbek deliğimden aşağı kasığıma doğru bir çizgi var internetten araştırdım linea nigra olarak geçiyormuş gebelik belirtisi olabilirmiş ama erken gibi benim zamanım için. Göğüs uçlarımda renk koyulaşması var. Sol kaşığımda batma şeklinde ağrı oluyor ve arada kaşığımın ortasına doğru da geçiyor. Yüzümde sivilce çıkmazdı ve sağ alnımın üstünde bi kaç tane sivilce var ve yanağımda bi kaç tane. Ben daha önce reglimden bu kadar süre önce böyle şeyler hiç yaşamadım genelde kaşık ağrım regli olacağım gün olur ve göğüs hassasiyeti hiç yaşamam. Benim gibi belirtileri olan ve hamile olan var mı lütfen yazın

Linea nigra, areolanın koyulaşması felan gecikmeden önce olabilen şeyler mi:/ ilk trimesterda oluyor tabiki ama sizin daha rahme yeni yerleşen hücre topluluğu için bana erken geldi. İlk defa mı korunmasız ilişki yaşıyorsunuz? Yani kendinizi çok dinlemeyin bu süreçte her şey belirti gibi geliyor.
Ayrıca yerleşme kanaması olabilir pembe lekelenme. Birkaç gün sonra erken gebelik testi yapın inşallah vardır

Linea nigra, areolanın koyulaşması felan gecikmeden önce olabilen şeyler mi:/ ilk trimesterda oluyor tabiki ama sizin daha rahme yeni yerleşen hücre topluluğu için bana erken geldi. İlk defa mı korunmasız ilişki yaşıyorsunuz? Yani kendinizi çok dinlemeyin bu süreçte her şey belirti gibi geliyor.
Ayrıca yerleşme kanaması olabilir pembe lekelenme. Birkaç gün sonra erken gebelik testi yapın inşallah vardır
Evet bana da erken geliyor ama çok belirgin bir çizgi bende tesadüfen fark ettim aslında kendimi dinlemiyorum çizgiyi fark ettiğimin akşamı göğüslerim ağrımaya başladı 2 gündür var bu belirtiler. Teşekkürler inşallah hepimizin vardır😔

Merhaba Kızlar, bugün adet olmam lazımdı hala olmadım. Normalde tam zamanında olurum öax önce olurum gecıkme olmazdı. Her ay adet öncesi 6 gün önce lekelnme ağrılar meme hassıyeti olırdu bu ay meme haasiyetı dün basladı. Lekelenme yok. Akıntım beyaz şuan aşırı bel agrım var meme hassiyetım cok az. Kasık agrım yok ara ara agrı gelıyor. Gebelık ihmali var mıdır?

Allah gönlünüze göre versin inşallah en kısa zamanda

Benimde adetim 2 gün gecikti 2 hafta önce titreme hissi oldu 1 haftadır kaşıntı var vücudumun farklı yerlerinde 2 gün önce et ve cacıktan tiksindim. Ve 1 haftadır hiç iştahım yok mide bulantısı var bugünde midem ekşidi ilk kez ve sağ kasığıma iğne batması oldu ve göğsüm 10 gün önce çok hassastı şimdi sadece ucu yanık gibi acıyor birazdan test yapacağım

Benimde adetim 2 gün gecikti 2 hafta önce titreme hissi oldu 1 haftadır kaşıntı var vücudumun farklı yerlerinde 2 gün önce et ve cacıktan tiksindim. Ve 1 haftadır hiç iştahım yok mide bulantısı var bugünde midem ekşidi ilk kez ve sağ kasığıma iğne batması oldu ve göğsüm 10 gün önce çok hassastı şimdi sadece ucu yanık gibi acıyor birazdan test yapacağım
Hadi inşallah hamilesinizdir ya

Evet bana da erken geliyor ama çok belirgin bir çizgi bende tesadüfen fark ettim aslında kendimi dinlemiyorum çizgiyi fark ettiğimin akşamı göğüslerim ağrımaya başladı 2 gündür var bu belirtiler. Teşekkürler inşallah hepimizin vardır😔
Daha çok çok erken inşallah hamilesinizdir ama belirtilere çok aldanmayın derim ne belirtiler yaşadım bir tek adet gecikmesi yaşamamıştım geçen ay psikolojim nasıl başardiysa onuda başardım yine yok yine yok beş gün gecikme üzerine regl oldum allah burda isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimizin

Merhaba Kızlar, bugün adet olmam lazımdı hala olmadım. Normalde tam zamanında olurum öax önce olurum gecıkme olmazdı. Her ay adet öncesi 6 gün önce lekelnme ağrılar meme hassıyeti olırdu bu ay meme haasiyetı dün basladı. Lekelenme yok. Akıntım beyaz şuan aşırı bel agrım var meme hassiyetım cok az. Kasık agrım yok ara ara agrı gelıyor. Gebelık ihmali var mıdır?
Neden olmasın olabilir sen kendi vücudunu bizden iyi tanırsın canım adetin de hiç gecikmez miş amaaa gecikmiş 🥰

sonucunuz ne oldu

Vallaha söylediklerine göre var gibi hayırlısı inş bekliyoruz ne yaptın

Back
X