hamilelik belirtisi

tuuba89

şükürler olsun Rabbim
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
1.239
246
648
36
mrb arkadaşlar artık sıkıldım böyle konular açmaya ama yine kendimi alamıyorum. :14:
yine geldi çattı bi adet dönemi daha.
sat 6 mart, bat 7 mart.
dün akşam üzeri şiddetli bel ağrım oldu yüremiyordum nerdeyse ağlayacaktım o derece.
hemen şüphelendım ama umutlanmak da istemiyorum.
yaklaşık 1 haftadır tatlıya çikolataya karşı bi tiksintim oldu.
eşim çikolatalı pasta almıştı yiyemedim midem bulandı. :120:
normalde adete 1 hafta kala göğüslerim ağrır ve aynı şekildeyim bu da umutlarımı köreltiyor :(
benim gibi olanlar varsa ve benimle paylaşırsalar çok memnun olurum.

mrb arkadaşlar artık sıkıldım böyle konular açmaya ama yine kendimi alamıyorum. :14:
sat 6 mart, bat 7 mart.
dün akşam üzeri şiddetli bel ağrım oldu yüremiyordum nerdeyse ağlayacaktım o derece.
normalde adete 1 hafta kala göğüslerim ağrır ve aynı şekildeyim bu da umutlarımı köreltiyor :(

kaç aydır beri hamile kalmak için urasıyorsun tatlım benim hiç değilse düzenli adet oluyorsun buna sükret çünkü hamile kalabiliyorsun demek ben düzensiz adet oldugumdan yumutluyormuyum yoksa yumurtlamıyormuyum o bile belli değil buda bir saglık göstergesidir tatlım hamile olabilirsin ama hiç ovulasyon testlerini kullanmayı denedin mi şekerim onlar yumutlama tarihlerini gösteriyor sana

kaç aydır beri hamile kalmak için urasıyorsun tatlım benim hiç değilse düzenli adet oluyorsun buna sükret çünkü hamile kalabiliyorsun demek ben düzensiz adet oldugumdan yumutluyormuyum yoksa yumurtlamıyormuyum o bile belli değil buda bir saglık göstergesidir tatlım hamile olabilirsin ama hiç ovulasyon testlerini kullanmayı denedin mi şekerim onlar yumutlama tarihlerini gösteriyor sana

14 ay oldu evleneli ilk 1 ay korunduk.
13 aydır bekliyorum bebeğime kavuşmayı, ilk zamanlar çok fazla dikkat etmedim açıkcası bel altına yastık koymaktı, yarım saat yatmaktı falan, ben hemen kalkıyodum vs.
gerçi olsaydı her halükarda olurdu bunlarda biraz işin bahanesi, Allah ol desin yeter ki.
bende düzenli adet oluyorum arada sapmaları saymazsak. mesela temmuz ayında iki kez adet oldum. ağustosta 1 gün.
ve daha yeni şubat ayında da hiç olmadım. 2 hafta gecikmeli mart ayında oldum.
ovulasyon testi kullanmadım, almak istedim.
eczanelerde pahalı oluyormuş, netten de kredi kartım olmadığı için alamadım.
yalnız bu ay bi ara incir+havuç kürü yaptım normalde 25 gün yapmam gerekiyordu ben uğraşamadım 4-5 gün içtim.
çok fazla akıntım olmuştu ilişki sırasında onu içmeye başladıktan sonra.
birazda o yüzden bıraktım.
peki sen doktora gittin mi ne kadar zamandır istiyorsun ?

13 aydır bekliyorum bebeğime kavuşmayı, ilk zamanlar çok fazla dikkat etmedim açıkcası bel altına yastık koymaktı, yarım saat yatmaktı falan, ben hemen kalkıyodum vs.
gerçi olsaydı her halükarda olurdu bunlarda biraz işin bahanesi, Allah ol desin yeter ki.
bende düzenli adet oluyorum arada sapmaları saymazsak. mesela temmuz ayında iki kez adet oldum. ağustosta 1 gün.
yalnız bu ay bi ara incir+havuç kürü yaptım normalde 25 gün yapmam gerekiyordu ben uğraşamadım 4-5 gün içtim.

ben bir düşükten sonra yeniden başladım doktor yumurtlamarım tembel diye progestan verdi o benim hamile kalmamı kolaylastıracakmıs birde klomen kullanan cok tatlım onunla bak benim burda bir arkadaşım kaldı hamile senden isersen doktoruna bu hapları söyebilirsin

sat 6 mart, bat 7 mart.

Canım umutlandirmak istemem ama aynen senin gibi her ay çikolata yiyen tatlı duskunu olan ben canım istemedi ama tiksunmedimde ayrıca göğüslerin şişti cok sızladı regliye yakın bas ağrım olurdu oda olmadı asiri halsizdim direk gidip kan verdim ama gunüm geçmişti sonuc 2138 çıkınca sok olmustum

İnşallah meleğin semide daha fazla bekletmez

ben de 6 ay bekledim ovulasyon testi kullandım olmadı
düzenli adet gorüyodum günü gününe doktora gittim ve pko var dedi once yumurtlamana bakıcaz dedi
düzenli adet oluyorsun ama yumurtan gelişiyormu gelişiyorsa bile çatlıyormu ilaçsız bir ay buna bakıcaz dedi doktorum
2 günde bir yumurta takibine gittim yumurtam gelişti 20 mm oldu doctor 3 gün ilişki dedi sonra gel bakalım çatladı mı dedi ilişki oldu 20 mm olduktan 2 gün sonra yine gittim doctor super dedi herşey normal dedi regl olursan 3. günü gel olmazsan 1 hafta sonra dedi
ve ben adet olmadım hamileydim

belirtilerim
regle 5 gün kala kahve minicik bir leke
5 gün kala regl ağrısı
ve yoğun vajinal akıntı

bulantı halsizlik bunlar 8. haftadan sonra başladı bende

inşallahhh en kısa zamanda bebeğine kavuşursun

ben bir düşükten sonra yeniden başladım doktor yumurtlamarım tembel diye progestan verdi o benim hamile kalmamı kolaylastıracakmıs birde klomen kullanan cok tatlım onunla bak benim burda bir arkadaşım kaldı hamile senden isersen doktoruna bu hapları söyebilirsin

bu ay adet olursam doktora gitmeyi düşünüyorum. senin adetlerin düzensiz olmasına rağmen bi düşük yaşamışsın bu da döllenme olduğunu gösterir.
ben 1 senedir hiç bişey yaşamadım :25:

Canım umutlandirmak istemem ama aynen senin gibi her ay çikolata yiyen tatlı duskunu olan ben canım istemedi ama tiksunmedimde ayrıca göğüslerin şişti cok sızladı regliye yakın bas ağrım olurdu oda olmadı asiri halsizdim direk gidip kan verdim ama gunüm geçmişti sonuc 2138 çıkınca sok olmustum

İnşallah meleğin semide daha fazla bekletmez

daha önce çok belirti aradım ve hayal kırıklığına uğradım hele şubatta hiç adet görmedim 2 hafta geciktim o kadar umutlandım ki :25:
Allah razı olsun inşallah, Rabbim sana da hayırlı evlat nasip etsin, sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin :16:

ben de 6 ay bekledim ovulasyon testi kullandım olmadı
düzenli adet gorüyodum günü gününe doktora gittim ve pko var dedi once yumurtlamana bakıcaz dedi
düzenli adet oluyorsun ama yumurtan gelişiyormu gelişiyorsa bile çatlıyormu ilaçsız bir ay buna bakıcaz dedi doktorum
2 günde bir yumurta takibine gittim yumurtam gelişti 20 mm oldu doctor 3 gün ilişki dedi sonra gel bakalım çatladı mı dedi ilişki oldu 20 mm olduktan 2 gün sonra yine gittim doctor super dedi herşey normal dedi regl olursan 3. günü gel olmazsan 1 hafta sonra dedi
ve ben adet olmadım hamileydim

belirtilerim
regle 5 gün kala kahve minicik bir leke
5 gün kala regl ağrısı
ve yoğun vajinal akıntı

bulantı halsizlik bunlar 8. haftadan sonra başladı bende

inşallahhh en kısa zamanda bebeğine kavuşursun

ben doktora gitmiştim daha önce yumurtalıklarıma bakıldı hiç bir sorun olmadığını söyledi doktor. pko olsa anlaşılırdı sanırım ultrasonda. yumurta takibi yaptırmadım ama.
benim bulantım yok zaten sadece çikolata aklıma geldiğinde midem bulanır gibi oluyorum. Hiç yeme isteğim yok. Severim de normalde çikolatayı.
Amin canım Allah sana da hayırlı evlat nasip etsin :16:

Son düzenleme:
kızlar yardım lütfen. belim ve göbeğimin altı ağrıyor. karnımın üstüne ytınca rahatsız oluyorum. böyle hamilelik belirtisi olur mu, yoksa adet mi olucam

Back
X