Hamilelik belirtisi

Kalbim96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
4
1
1
31
Meraba bayanlaar.. hamile olup olmadigimdan supheliyim. Simdi szlere anlatacagim. gecen ay Adet donemimde bir iki kez birlikte olduk. Ve cok az kacirdi. Daha sonra tam boşaldi icime o gun bugundur adet gormuyorum normalde her ayın 3 ü 4 ü gibi adet goruyordum ama neredeyse 15 gundur adetim gecikti. Aynı zamanda sık idrara cikmaya basladim ve ara sıra mide bulantısı yasiyorum. test yaptim negarif cıktı. 2 gun once de birlikte olduk ve yine bosaldi eşim bgunde bir test yaptim ama hala negatif. Bgun basladi daha idrarimda yanma da var. Ve normalde akintim hic olmamasina ragmen beyaz akıntım var. Ne yapabilirim. Durum nedir sizce. Yardimci olabilir misiniz ?

adetin çok gecikmiş.. evdeki testler yerine kan testi yaptırmalısın.. hala negatifse enfeksiyon durumu söz konusu olabilir.. geciktirmeden doktora gitmelisin enfeksiyon varsa tedavini acilen olmalısın idrarda yanma enfeksiyon belirtisi çünkü

adetin çok gecikmiş.. evdeki testler yerine kan testi yaptırmalısın.. hala negatifse enfeksiyon durumu söz konusu olabilir.. geciktirmeden doktora gitmelisin enfeksiyon varsa tedavini acilen olmalısın idrarda yanma enfeksiyon belirtisi çünkü

Tesekkur ederim. Ama daha once idrar yollari enfeksiyonu icin ilac kullanmistim ve kesilmisti. Bir daha da hic olmamisti. Yaklasik 1 ay once kullandim ilaclari. Hemen gidiyim hastaneye. Tesekkur ederiim :)

Back
X