Hamilelik belirtisi

balkz35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
14
12
3
30
Merhabalar ben araniza yeni katildim sizlere bir sorum olacakti ben 10 aylik evliyim evlendigim gunden beri korunmuyorum ve hamile kalamadim daha bu ay adetim gecikti ve cok fazla akintim var baska hicbir belirtim yok adet olacagim zamanlar goguslerim acayip sişer agirirdi bu ay adet olucam desemde hicbir agri yok. Benim gibi hicbir belirti olmadan hamileligini ogrenen varmidir. Test yapiyorum ama negatif yardimci olursaniz cok sevinirim

canim benim midem agriyodu ilac alicaktim almadan önce ne olur ne olmaz diye test yaptim hamile oldugumu ögrendim 5 aydir istiyordum hic beklemedigim olmaz dedigim ay oldu belirti ögrendikten sonra yasamaya basladim ben mesela göguslerdeki damarlarim belirginlesmisti bu cok bariz belli ediyodu

Hmm anladim rabbim yavrunuzu size bagislasin. Bende hicbir sekilde belirti yok ve cok istiyorum testde yaptim bundan 2 gun once ama yine cikmadi acaba yinemi alip yapsam

Merhabalar ben araniza yeni katildim sizlere bir sorum olacakti ben 10 aylik evliyim evlendigim gunden beri korunmuyorum ve hamile kalamadim daha bu ay adetim gecikti ve cok fazla akintim var baska hicbir belirtim yok adet olacagim zamanlar goguslerim acayip sişer agirirdi bu ay adet olucam desemde hicbir agri yok. Benim gibi hicbir belirti olmadan hamileligini ogrenen varmidir. Test yapiyorum ama negatif yardimci olursaniz cok sevinirim
Hayırlısı olsun cn m

Back
X