Hamilelik belirtisimi

Bussraa1234

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
402
75
18
26
Arkadaşlar merhaba.
Ben 9 haftalık düşük yaşadım. Daha sonra parçacıklar kaldığı için vakum kürtaj oldum. Artık 7 ay geçti hala gebelik yok. Ve ben yaklaşık 2 aya yakındırki gebelik için tedavi alıyorum. Dr şimdilik gebe kalmama izin vermiyor.
Benim sat 12 nisan oldu sattan 14 gün sonra göğüs uçlarımda sızlama yanma ağrı gibi şeyler oldu ve hala devam ediyor. Biraz azaldı galiba ama bilemedim şimdi. İlk gebeliğimde belirtiler gebeliğimi öğrendikten bir kaç hafta sonra başlamıştı. Benim sorum şu korunarak hamile kalmak mümkünmü? Ve sattan 14 gün sonra göğüs ucu hassasiyeti gebelik belirtisi ola bilirmi?

Arkadaşlar merhaba.
Ben 9 haftalık düşük yaşadım. Daha sonra parçacıklar kaldığı için vakum kürtaj oldum. Artık 7 ay geçti hala gebelik yok. Ve ben yaklaşık 2 aya yakındırki gebelik için tedavi alıyorum. Dr şimdilik gebe kalmama izin vermiyor.
Benim sat 12 nisan oldu sattan 14 gün sonra göğüs uçlarımda sızlama yanma ağrı gibi şeyler oldu ve hala devam ediyor. Biraz azaldı galiba ama bilemedim şimdi. İlk gebeliğimde belirtiler gebeliğimi öğrendikten bir kaç hafta sonra başlamıştı. Benim sorum şu korunarak hamile kalmak mümkünmü? Ve sattan 14 gün sonra göğüs ucu hassasiyeti gebelik belirtisi ola bilirmi?
benimde gogus ucu acimasi oluyo klomen kullandim bu ay 8 9 gun var adet gunume bklm nolur

Arkadaşlar merhaba.
Gebelik belirtileri ile adet belirtileri nerdeyse aynı gibi aslında. Benim bazı dönemler bat a 2 hafta, 10 gün kala göğüslerim acımaya başlar sonrada adet olurum adet belirtisi olabilir. Prezervatifle korunuyorsanız tabiiki ihtimal var ama çok küçük. Prezervatif iyi bir korunma yöntemlerinden biri ama geri çekilmeyse yönteminiz mutlaka ihtimal vardır. Bence bat’ı bekleyin

Gebelik belirtileri ile adet belirtileri nerdeyse aynı gibi aslında. Benim bazı dönemler bat a 2 hafta, 10 gün kala göğüslerim acımaya başlar sonrada adet olurum adet belirtisi olabilir. Prezervatifle korunuyorsanız tabiiki ihtimal var ama çok küçük. Prezervatif iyi bir korunma yöntemlerinden biri ama geri çekilmeyse yönteminiz mutlaka ihtimal vardır. Bence bat’ı bekleyin
İlk gebeliğimde hamilele olduğuma ihtimal bile vermedim. Zaten öylesine test yaparken adetten 4 gün önce öyrendim. Ama tedaviye başladığım ay folik asit ve progesteron yüklemesi yapıldı. Onlar bittikten sonra vajinal kullanımlı progesteron, balık yağı, ve kaanımda azcık pıhtılaşma olduğu için ona göre ilaç kullanıyorum 10 gündür bunları yapıyorum. Evet geri çekilme yoluyla korunuyorum. Bilemedim şimdi

benimde gogus ucu acimasi oluyo klomen kullandim bu ay 8 9 gun var adet gunume bklm nolur
Benim de adete yaklaşık öyle kaldı. 6 gün sonra benim bat günüm bekliyorum. Açıkçası tedavi bittikten sonra gebe kalmak istiyordum. Salıklı gebelik için. Bakalım hadi hayırlısı

Arkadaşlar merhaba.
Yumurtlama belirtisi bu söylediğiniz.

Merhaba kızlar ben 2 kez düşük yaşadım ilki 7 haftalık ikincisde 6 haftlıktı.
Doktorum hiç bir test yapmadan ilk adetten sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi
Sizce neyapmalıyım doktororamı uysam yoksa beklemeliyim ?

Back
X