Hamilelik belirtisimi?

Busrasez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
3.534
2.101
133
29
Merhaba arkadaşlar adetime bugünü saymazsam 3 günüm kaldı. Sağ kasığıma igne batar gibi ağrı geliyor . Yokluyor beni sonra geri geliyor adet sancısı gibi değil bu hamilelik belirtisimi?

Cevap vercek kimse yok mu

Merhaba! Benim ilk gebeliğim de hafif kasık ağrım vardı ve çok yorgun hissediyordum sürekli yatıp uyumak isterdim, üstüne görme yaşamadım. İkincisinde ise garip bir şekilde yeme alışkanlığım değişti, kasık ağrım pek olmadı ama üstüne görme yaşadım. Demek istediğim kişiden kişiye, hamilelikten hamileliğe değişiyor belirtiler.

Merhaba arkadaşlar adetime bugünü saymazsam 3 günüm kaldı. Sağ kasığıma igne batar gibi ağrı geliyor . Yokluyor beni sonra geri geliyor adet sancısı gibi değil bu hamilelik belirtisimi?
herkesde farklı hissediyor ama batmalar gebelik belirtileri içerisinde var farklı bir hissiyat var mı fazla uyku duygusallık kabızlık yada ishal gibi bir sürü şey var

herkesde farklı hissediyor ama batmalar gebelik belirtileri içerisinde var farklı bir hissiyat var mı fazla uyku duygusallık kabızlık yada ishal gibi bir sürü şey var
Merhabalar sorum olacaktı nişanlimla ilişki yaşadık içime boşalmadı ama dik pozisyona gelirken yanlışlıkla 1 2 damla vajinaya girmis olabilir mi hiç emin değilim 1 buçuk haftadır karın ağrım var hafif midem bulanıyor mümkün olabilir mi bu? Salgını da tutuldum grip oldum vs yoksa onun etkisi mi lütfen beni aydinlatabilicek biri var mi

Merhabalar sorum olacaktı nişanlimla ilişki yaşadık içime boşalmadı ama dik pozisyona gelirken yanlışlıkla 1 2 damla vajinaya girmis olabilir mi hiç emin değilim 1 buçuk haftadır karın ağrım var hafif midem bulanıyor mümkün olabilir mi bu? Salgını da tutuldum grip oldum vs yoksa onun etkisi mi lütfen beni aydinlatabilicek biri var mi
Merhaba adet gününüz geçti mi?

çok küçük bir ihtimalde olsa var ama bu durum pek gebelik belirtisinden çok hastalık belirtisi gibi birlikte olduğunuz günün üstünden 17 gün geçince test yapın çıkar ama dediğim gibi çok küçükte olsa ihtimali vardır

Kızlar kusura bakmayın teflime 5 gün var iki gün bulantım oldu 2 dakikalık bi baş dönmem oldu bugünde ishal oldum ama herhangi bir üşütme yada hastalığım yok bunlr gebelik belirtisimi

Hayir henüz gelmedi adet günüm. 9 gün önce ilişki oldu adetim bittikten 1 gün sonra yani
Bence gebelik söz konusu bile değil, adetten bir gün sonraysa zaten yumurtlama sürecinde bile olmuyorsunuz, düzenli kullandığınız bir adet takvimi uygulaması varsa ordan da bakabilirsiniz yumurtlama gününe. Eğer Adetiniz normal seyrediyorsa (27-28 günde bir), zaten adetten bir hafta sonra yumurtlama süreci başlar ki o da ayda sadece bir gün ve 24 saat içinde ilişki olursa döllenme ihtimalini artırır. Hamile kalmak sanıldığı kadar kolay değil gerçekten, 3 yıllık evlilikte denemediğimiz kalmadı, özellikle takip etmemize rağmen tutturamadık.. Onun için zihniniz size oyun oynuyor, düşünmeyin bile üstüne..

Kızlar kusura bakmayın teflime 5 gün var iki gün bulantım oldu 2 dakikalık bi baş dönmem oldu bugünde ishal oldum ama herhangi bir üşütme yada hastalığım yok bunlr gebelik belirtisimi
Eğer gebelik düşünüyosaniz her yaşanan şeyi zihin gebeliğe yoruyor, adete 5 gün varsa henüz çok erken konuşmak için, erken gebelik testi alıp deneyebilirsiniz ama onların da garanti bilgi verdiği söylenemez.. En doğru sonucu adet geçtikten sonra alabilirsiniz.. Ama çok merak ederseniz de kan tahlili verin sağlık ocağına, kanda gebelik varsa çıkma ihtimali daha yüksek

benim de reglime 5 gün var ama ovulasuon testim 3 gündür koyulaşmaya başladı. sağ kasığımda ağrı var. daha önceden ovulasyon testinde pozitif göremedim. pcos var bende ama reglim düzenli olur hep. normalde reglden 1 hafta önce göğüslerim hassaslaşır, kramplarım olurdu ama şu an hiçbiri yok. çok fazla akıntım var. ve sağ kasık ağrısı başka hiçbir sey yok. acaba gebe miyim yoksa yeni mi yumurtluyorum. ve bu ay gebelik yoksa acaba yumurtlama olmadığı için reglim gec mi gelir? erken gebelik testi yaptim ama negatif çıktı 🥲 bir yıldır deniyoruz çok yoruldum 😟

Hamile değilim kızlar adet oldum

Back
X