herkesde farklı hissediyor ama batmalar gebelik belirtileri içerisinde var farklı bir hissiyat var mı fazla uyku duygusallık kabızlık yada ishal gibi bir sürü şey varMerhaba arkadaşlar adetime bugünü saymazsam 3 günüm kaldı. Sağ kasığıma igne batar gibi ağrı geliyor . Yokluyor beni sonra geri geliyor adet sancısı gibi değil bu hamilelik belirtisimi?
Merhabalar sorum olacaktı nişanlimla ilişki yaşadık içime boşalmadı ama dik pozisyona gelirken yanlışlıkla 1 2 damla vajinaya girmis olabilir mi hiç emin değilim 1 buçuk haftadır karın ağrım var hafif midem bulanıyor mümkün olabilir mi bu? Salgını da tutuldum grip oldum vs yoksa onun etkisi mi lütfen beni aydinlatabilicek biri var miherkesde farklı hissediyor ama batmalar gebelik belirtileri içerisinde var farklı bir hissiyat var mı fazla uyku duygusallık kabızlık yada ishal gibi bir sürü şey var
Merhaba adet gününüz geçti mi?Merhabalar sorum olacaktı nişanlimla ilişki yaşadık içime boşalmadı ama dik pozisyona gelirken yanlışlıkla 1 2 damla vajinaya girmis olabilir mi hiç emin değilim 1 buçuk haftadır karın ağrım var hafif midem bulanıyor mümkün olabilir mi bu? Salgını da tutuldum grip oldum vs yoksa onun etkisi mi lütfen beni aydinlatabilicek biri var mi
Hayir henüz gelmedi adet günüm. 9 gün önce ilişki oldu adetim bittikten 1 gün sonra yaniMerhaba adet gününüz geçti mi?
çok küçük bir ihtimalde olsa var ama bu durum pek gebelik belirtisinden çok hastalık belirtisi gibi birlikte olduğunuz günün üstünden 17 gün geçince test yapın çıkar ama dediğim gibi çok küçükte olsa ihtimali vardırMerhabalar sorum olacaktı nişanlimla ilişki yaşadık içime boşalmadı ama dik pozisyona gelirken yanlışlıkla 1 2 damla vajinaya girmis olabilir mi hiç emin değilim 1 buçuk haftadır karın ağrım var hafif midem bulanıyor mümkün olabilir mi bu? Salgını da tutuldum grip oldum vs yoksa onun etkisi mi lütfen beni aydinlatabilicek biri var mi
Hamile olma ihtimaliniz yok:) psikolojik olarak düşünüyor olabilirsiniz beynimiz bize sürekli oyun oynuyor maalesefHayir henüz gelmedi adet günüm. 9 gün önce ilişki oldu adetim bittikten 1 gün sonra yani
Hayir henüz gelmedi adet günüm. 9 gün önce ilişki oldu adetim bittikten 1 gün sonra
Bence gebelik söz konusu bile değil, adetten bir gün sonraysa zaten yumurtlama sürecinde bile olmuyorsunuz, düzenli kullandığınız bir adet takvimi uygulaması varsa ordan da bakabilirsiniz yumurtlama gününe. Eğer Adetiniz normal seyrediyorsa (27-28 günde bir), zaten adetten bir hafta sonra yumurtlama süreci başlar ki o da ayda sadece bir gün ve 24 saat içinde ilişki olursa döllenme ihtimalini artırır. Hamile kalmak sanıldığı kadar kolay değil gerçekten, 3 yıllık evlilikte denemediğimiz kalmadı, özellikle takip etmemize rağmen tutturamadık.. Onun için zihniniz size oyun oynuyor, düşünmeyin bile üstüne..Hayir henüz gelmedi adet günüm. 9 gün önce ilişki oldu adetim bittikten 1 gün sonra yani
Eğer gebelik düşünüyosaniz her yaşanan şeyi zihin gebeliğe yoruyor, adete 5 gün varsa henüz çok erken konuşmak için, erken gebelik testi alıp deneyebilirsiniz ama onların da garanti bilgi verdiği söylenemez.. En doğru sonucu adet geçtikten sonra alabilirsiniz.. Ama çok merak ederseniz de kan tahlili verin sağlık ocağına, kanda gebelik varsa çıkma ihtimali daha yüksekKızlar kusura bakmayın teflime 5 gün var iki gün bulantım oldu 2 dakikalık bi baş dönmem oldu bugünde ishal oldum ama herhangi bir üşütme yada hastalığım yok bunlr gebelik belirtisimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?