Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adetıne ne kadar var.?Kızlar merhaba dün o kadar kötüydümki karın agrısı mide bulantısı baş dönmesi bugun sabah test yaptım çok silik çizgi çıktı acabamı die ümitlenmekte istemiyorum yaşayan varmı
9 gun varadetıne ne kadar var.?
Testi atıcaktım ama o kadar silikki kamerada belli olmuyoTestinizi atabilrmisiniz görmeden yorum yapamayiz
Ya 9 gün yok sandığınız gibi ya da hatalı test9 gun var
Aynn çokta ümitlenmekte istemiyorum daha öncede bi kaç defa test bole bozuk cıkmıstı kan testı vermıstım bısı cıkmamıstı gene Ole bısıdır dıe2 gün sonra tekrarlayin bence
cok erken daha erken dollenme olma olasılıgı da var tabı de. o sılık cızgı dedıgın testın kendı cızgısı de olabılır. gri bi serit. o yuzden sılık pembe gorunmeden heveslenmemek lazım bulantı falan ıcın de daha cok erken baska bıseyden kaynaklı da olabılır. 4 5 gun kadar sabredıp test yapmanı onerırım9 gun var
Aynn teşekkür ederımcok erken daha erken dollenme olma olasılıgı da var tabı de. o sılık cızgı dedıgın testın kendı cızgısı de olabılır. gri bi serit. o yuzden sılık pembe gorunmeden heveslenmemek lazım bulantı falan ıcın de daha cok erken baska bıseyden kaynaklı da olabılır. 4 5 gun kadar sabredıp test yapmanı onerırım
Olabılır isteyen herkese nasıp olsun insallah yaMerhaba. Ben de yeni oldum bugün. Aynı süreçteyiz sanırım benim de net değil ama testte olmasa da 10 gün önceden başlamıştı kendimce belirtilerim. Batıma 4 gün kaldı silik gibi çizgim ama bilmiyorum yanılıyor olabilirim. Umarım gönlünüzce olur biraz sabır lazım erken daha test için belki
Testinizi regle 9 gün kala yapmışsınız çok erken çıkmasına imkan yok ya siz hayali çizgi gördünüz ya da yalancı pozitiflik vermiş test birkaç gün geçtikten sonra tekrarlayın bence. Ayrıca mide bulantısı bu kadar erken başlamaz ya 6.haftalarda başlar en erkenKızlar merhaba dün o kadar kötüydümki karın agrısı mide bulantısı baş dönmesi bugun sabah erken gebelik testlerınden yaptım çok silik çizgi çıktı acabamı die ümitlenmekte istemiyorum yaşayan varmı