Hamilelik belirtisimii

melkeeee

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2022
119
15
18
30
Kızlar merhaba geçen ay 29 ekimde olmam gerekirken 9 gün geç oldum 6 kasıma sarktı 14 ünde bitti ve biz korumasız devam ettik yumurtlama döneminide takip ederek ama bugün koltuk altı tarafından gögüslerime üst kısımları faln dokundukca ağrısını hissettim daha 13 gün var reglime sizce varmıdır bi gelişmi var sanki adete yakın karında şişme olur ya o şekilde sıkma hissediyorum tecrübeliler sizden cevaplarınızı bekliyorum :)

Bu kadar erken belirti olmasi mumkun degil ama bende de gogus hassasiyeti olmustu. Siz adet gunu test yapin bence.

Açıkçası varsa bile daha yerleşme aşamasında yada döllenme aşamasında olabilir reglden önce net olarak çok nadir belli olur. Ben reglden 2 gün sonra öğrendim yumurtlamanın etkisi ile olabilir

Kızlar merhaba.. ben 12 kasımda yumurtlama gördüm.. ovulasyon testi kullanıyorum.. bu günleri değerlendirdik.. geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim.. yine aynı belirtiler oluştu bende ama gebelik testlerim negatif çıkıyor.. öksürünce kasıklarıma bıcak saplanıyor sanki. Gögüslerimin yan kısımları ağrıyor.. belim çok ağrıyor.. idrarım yine aşırı köpüklenmeye başladı.. az miktarda ve beyaz losyon akıntımda var..

Peki sizce bu gögüs ağrısı neden kaynaklı olabilir adet zamanı ağrır gibi dokundukca ağrıyor
Gercekten bir fikrim yok. Acaba yumurtlamadan olabilir mi? Elinizde ovulasyon testi varsa yapin. Belki yeni yumurtluyor olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…