- 22 Aralık 2020
- 102
- 23
- 18
- 28
- Konu Sahibi busradnsmn
Merhabalar benim bat yarın 26 kasım da ama yumurtlama olalı 10 gün oldu test yapsam Belli olur mu sizce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14 gun sonra falan yapın diyolar testi yumurtlama uzerinden ama gebelik testi yaptiniz mi hicMerhabalar benim bat yarın 26 kasım da ama yumurtlama olalı 10 gün oldu test yapsam Belli olur mu sizce?
Yok yapmadım 10 günde belli olur mu bilmediğim için14 gun sonra falan yapın diyolar testi yumurtlama uzerinden ama gebelik testi yaptiniz mi hic
Benim yumurtlamdan 9 gün sonra betam 8 çıktı canım sonra sağlıklı arttı çok şükür ama her bayanda aynı olmuyor istersen 12. Günü bekle canım kesinleşirMerhabalar benim bat yarın 26 kasım da ama yumurtlama olalı 10 gün oldu test yapsam Belli olur mu sizce?
Hüsrana ugramamak adina 14 gun falan diyolar ama istersen bi gebelik testi yap zaten adetin yarinmis zaten cikarsa cikar aslinda cikmazsada adetin bi kac gun gecsin kan verirsin insallah vardir bebisin senledirYok yapmadım 10 günde belli olur mu bilmediğim için
Yumurtlama gordukten sonra belli oldu mu cok sevindum adiniza bende 8gun once gordum yumurtlama aylardan sonra ilk defa gordum adete 7 gun kaldi insallah benimde tutarBenim yumurtlamdan 9 gün sonra betam 8 çıktı canım sonra sağlıklı arttı çok şükür ama her bayanda aynı olmuyor istersen 12. Günü bekle canım kesinleşir
Takvime göre canım yumurtlama olarak takip ettim zaten o gün tutmuş 9 günde test yaptım çıktı sen ne yaptın canım ama regline 4 gün kala pozitifi aldım canımYumurtlama gordukten sonra belli oldu mu cok sevindum adiniza bende 8gun once gordum yumurtlama aylardan sonra ilk defa gordum adete 7 gun kaldi insallah benimde tutar
Meehaba benimde 10 gun onceydi yumurtmama. Bugun adet olmam lazimdi olmadim kan verdim 6.6 cikti iste haftaya domtor g yine kan ver dedi inslaalh yukselir10 gune belli oluyor diye biliyorum ama negatif cikarsa gec dollenme diye bir sey var. Gecikince de test yaparsınız.
Ben 17sinde gordum yumurtlamayi 18.catlma testlerle takip ediyordum suanda 9 gun gecmis üstünden dun aksam test yapim dedim baktim bissy yok sabah baktim silik cizgi 2 ay öncede oyle olmustu 5 dakika sonrasina bkin diyolar ya gene mi hüsran yaTakvime göre canım yumurtlama olarak takip ettim zaten o gün tutmuş 9 günde test yaptım çıktı sen ne yaptın canım ama regline 4 gün kala pozitifi aldım canım
Yumurtlama tarihini 16 kasım mıydıMeehaba benimde 10 gun onceydi yumurtmama. Bugun adet olmam lazimdi olmadim kan verdim 6.6 cikti iste haftaya domtor g yine kan ver dedi inslaalh yukselir
Yani iste o tarihlerdeydi 10 gun onceydi isteYumurtlama tarihini 16 kasım mıydı
Hatta seffaf uzuyan bisey geldi yumurta aki gibi bende ogun oncesi degerledirmisitim o gun geldi yine degerlendirdim iste adtik bilmiyorum inslalh degrler cikar yukselirYani iste o tarihlerdeydi 10 gun onceydi iste
İnşAllah sağlıklı bir şekilde devam ederHatta seffaf uzuyan bisey geldi yumurta aki gibi bende ogun oncesi degerledirmisitim o gun geldi yine degerlendirdim iste adtik bilmiyorum inslalh degrler cikar yukselir
Amin inslalah sali gunu tekrar kan vericem insalalhİnşAllah sağlıklı bir şekilde devam eder
Canım az önce testini paylaşmışsin gördüm bence var benimkide ilk hemen çıkmadı sonradan çıktı seninki gibiydi çizgisi de zaten kan verdim çıkmıştıYumurtlama gordukten sonra belli oldu mu cok sevindum adiniza bende 8gun once gordum yumurtlama aylardan sonra ilk defa gordum adete 7 gun kaldi insallah benimde tutar
Bak buda testimdi canım akşamdan kalmaydi sabah görmüştümYumurtlama gordukten sonra belli oldu mu cok sevindum adiniza bende 8gun once gordum yumurtlama aylardan sonra ilk defa gordum adete 7 gun kaldi insallah benimde tutar
Kuzu saatler sonra cikti iste eyluyde 40 gun gecikme yasadim yine silik gordum kan testi yaptirdim hep negatifti gene aynisi olacak diye korkuyorum bide ben bu ay ikk defa yumurtlama gordum bide progesterona baktirdim sonuc 18 diyor iymi kotumu anlamiyorum ama adete 5 gun var sen ne zaman kana baktirmistin acabaCanım az önce testini paylaşmışsin gördüm bence var benimkide ilk hemen çıkmadı sonradan çıktı seninki gibiydi çizgisi de zaten kan verdim çıkmıştı
Al iste bende boyleyim aksamdan biraktim yok diye sabah bi baktim oyle yemin ediyorum iyice bunaldim 2 gundur ust uste yaptigim testler oyle cikiyor ama erken gebelik de aldim dun onda birsey yoktu amaBak buda testimdi canım akşamdan kalmaydi sabah görmüştüm
Bende adete 4 gün kala baktırdım canım ve bende yok diyordum çünkü öncekilerde dediğin gibi benimde öyle oluyordu ama bı arkadaş yok kesin var dedi ben öyle gidip yaptırmıştım ama bence canım o kuruma cizgisi değil pembelik belli sanki Allah'tan ümit kesilmez canım hakkında hayırlısı olsun inşallahKuzu saatler sonra cikti iste eyluyde 40 gun gecikme yasadim yine silik gordum kan testi yaptirdim hep negatifti gene aynisi olacak diye korkuyorum bide ben bu ay ikk defa yumurtlama gordum bide progesterona baktirdim sonuc 18 diyor iymi kotumu anlamiyorum ama adete 5 gun var sen ne zaman kana baktirmistin acaba