Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belli olur mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende adete 4 gün kala baktırdım canım ve bende yok diyordum çünkü öncekilerde dediğin gibi benimde öyle oluyordu ama bı arkadaş yok kesin var dedi ben öyle gidip yaptırmıştım ama bence canım o kuruma cizgisi değil pembelik belli sanki Allah'tan ümit kesilmez canım hakkında hayırlısı olsun inşallah
2 side pembe iste diyolar ya sonradan cikan cizgilere bakmayn diye onceside basima gelince diyorum acaba gene mi aynisi mi oluyor acaba diye allah anali babali buyutsun o zaman eger bebis dogduysa yuregime su serptiniz gidip verim o zaman kan ne diyorsunuz

Al iste bende boyleyim aksamdan biraktim yok diye sabah bi baktim oyle yemin ediyorum iyice bunaldim 2 gundur ust uste yaptigim testler oyle cikiyor ama erken gebelik de aldim dun onda birsey yoktu ama
Erken gebelik testinde benimde çıkmadı canım beta çok düşük olduğu için sonradan çıkmıştı kaset testte bı kaç gün daha bekle canım yine bu süreçte sabahları testi yap zaten betanda artıyorsa git gide koyulaşır

2 side pembe iste diyolar ya sonradan cikan cizgilere bakmayn diye onceside basima gelince diyorum acaba gene mi aynisi mi oluyor acaba diye allah anali babali buyutsun o zaman eger bebis dogduysa yuregime su serptiniz gidip verim o zaman kan ne diyorsunuz
Yok canım daha doğmadı 9. Haftanın içindeyiz bizde Rabbim sanada nasip etsin inşallah 6 gün var regline demi canım

Merhabalar benim bat yarın 26 kasım da ama yumurtlama olalı 10 gün oldu test yapsam Belli olur mu sizce?
Erken döllenme olunca çıkıyor ama bazılarımız da geç döllenme olunca çıkmaz 14 gün ve adet gecikmesi olduğunda daha sağlıklı net sonuç verir gönlünüze göre versin inşallah

Yok canım daha doğmadı 9. Haftanın içindeyiz bizde Rabbim sanada nasip etsin inşallah 6 gün var regline demi canım
Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah 🙏5 gun kaldi sol kasigimda batma var bide beyaz akinti var kac gunden beri

Erken döllenme olunca çıkıyor ama bazılarımız da geç döllenme olunca çıkmaz 14 gün ve adet gecikmesi olduğunda daha sağlıklı net sonuç verir gönlünüze göre versin inşallah
Ben 17sinde yumurtlama gördüm 10 gun gecti benimde progesterona baktirdim 18 cikmis kaset test yaptim 2 si de sonradan silik cikti napcagimi bilemedim artik

Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah 🙏5 gun kaldi sol kasigimda batma var bide beyaz akinti var kac gunden beri
Allah razı olsun canım inşallah bence yarına kadar da bekle canım akşam olmazsa yine test yap bak çizgi çıkıyor mu diye çünkü şuan kan versen negatifi almak daha zor kaset testte göre ilk kaset testte bence bı daha görelim sonra kan ver canım yinede tabi sen bilirsin canım çünkü ben öyle çıktığında betam 8 di zaten düşüktü bu seferde yukselicekminin sıkıntısına girmiştim canım en azından o ara betanda yukselmis olur kesin olur ama içimden bı ses sendede var diyor canım Rabbim kucağimizi boş bırakmasın inşallah Rabbim sana da bebis nasip etsin inşallah

Allah razı olsun canım inşallah bence yarına kadar da bekle canım akşam olmazsa yine test yap bak çizgi çıkıyor mu diye çünkü şuan kan versen negatifi almak daha zor kaset testte göre ilk kaset testte bence bı daha görelim sonra kan ver canım yinede tabi sen bilirsin canım çünkü ben öyle çıktığında betam 8 di zaten düşüktü bu seferde yukselicekminin sıkıntısına girmiştim canım en azından o ara betanda yukselmis olur kesin olur ama içimden bı ses sendede var diyor canım Rabbim kucağimizi boş bırakmasın inşallah Rabbim sana da bebis nasip etsin inşallah
Agzindan bal damlıyor cok teşekkür ederim dua et olurmu hamislerin duasi kabul olurmus ben is cikisi gidip gene test alayim bakayim lanet hemen cikarmiyor iste dedikleri hep kuruma cizgisi oluyor sonradan cikinca iste bilemiyorki insan cok istiyor ya boyle iste ondan oluyor

Agzindan bal damlıyor cok teşekkür ederim dua et olurmu hamislerin duasi kabul olurmus ben is cikisi gidip gene test alayim bakayim lanet hemen cikarmiyor iste dedikleri hep kuruma cizgisi oluyor sonradan cikinca iste bilemiyorki insan cok istiyor ya boyle iste ondan oluyor
Ederim tabi canım inşallah da vardır çıkar hemencecik umudun her zaman olsun canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah bende kurumadan öğrendim valla bazen tutuyor eğer zaten yine çıkarsa demekki bişiler vardır ona göredir kan testi yaptirirsin canım banada yaz olur mu yardımcı olmak isterim güzel haberlerle gel inşallah

Ederim tabi canım inşallah da vardır çıkar hemencecik umudun her zaman olsun canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah bende kurumadan öğrendim valla bazen tutuyor eğer zaten yine çıkarsa demekki bişiler vardır ona göredir kan testi yaptirirsin canım banada yaz olur mu yardımcı olmak isterim güzel haberlerle gel inşallah
Teşekkür ederim tabiki yazarim ilgin alakan icin sagolasin eve gecerken alim gebelik testi gidisata göre bakayim bende

Eklentiler

• Screenshot_20211127-083354_Chrome.webp
    Screenshot_20211127-083354_Chrome.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 15
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım :)
Bebek tedavisine başladım. Adetimin 4. Günde femara hapına başladım. Doktorum gayet çok yumurtam olduğunu ve 11 mm büyüklükte olduklarını söyledi. Sonra dediği günde Çatlama iğnesi yaptırdım.doktorumun belirlediği günlerde ilişkilerim oldu. Sonra progesteron testi yaptırdım ve>40 cıktı. Doktorum 10 gün sonra hemen test al yap dedi. Adetimde de 3 gün gecikmem var. 10 gün dayanamayıp şimdi test yaptım negatif cıktı. Sizce 40 lık sonuca göre ilerleyen zamanlarda pozitif olabilir mi ki ?? Perşembe günü tekrar yapacağım :(((

Eklentiler

• E070523D-7DDF-4FD0-B990-961F1C17249A.webp
    E070523D-7DDF-4FD0-B990-961F1C17249A.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 18
Back
X