Hamilelik beşinci hafta

Kizlar beşinci haftaniz nasil geciyor
Bulantım baş dönmem var artıyor sanki git gide iştahım çok açık kokulara aşırı duyarliyim dün 5 haftalık olduğumuzu öğrendim kese görundu haftaya kalp atışını dinlemeye gidicegiz kısmet olursa senin nasıl geçiyor :)

Şekerler ben şu an 20. haftamdayım ama 5. haftamı açıklamam gerekirse: asla gebe gibi değildim :) hiç baş dönmem mide bulantım da olmadı. Belirtim de olmamıştı öyle çok fazla. Hamile kaldığımı da acıktığımda elimin ayağımın titremesinden şüphelenip test yaptığımda öğrendim. Daha adetime 1 gün vardı

Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim. Evet o durum kişiden kişiye değişiyormuş. Bazıları şikayetlere çok erken başlarken bazıları da ilerleyen zamanslrda baslarmis. Bende adetime üç gün kala öğrendim bel agrimdsn suphelenmistim .

Kizlar beşinci haftaniz nasil geciyor
Şuan betanız kaç yeni yakın yaptırdınız mı ? Ben şuan 4+5 görünüyor uygulamada. İki gün önce kan verdiğimde beta daha 55ti de çokmu az değer içim rahat değil de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…