B burcakdnz Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2022 10 4 1 26 4 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi burcakdnz #1 bilmeden 1 hafta önce tarlusal kullandım bir paket şimdi ise 5 haftalık olduğumu öğrendim var mı başına gelen?
bilmeden 1 hafta önce tarlusal kullandım bir paket şimdi ise 5 haftalık olduğumu öğrendim var mı başına gelen?
Y yagmurdansonra Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2021 1.704 2.710 63 36 5 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi burcakdnz #2 burcakdnz .!.: bilmeden 1 hafta önce tarlusal kullandım bir paket şimdi ise 5 haftalık olduğumu öğrendim var mı başına gelen? Genişletmek için tıkla... Allahin izniyle hic bisey olmaz akliniza kotüyü getirmeyin bundan sonra çok dikkatli olun.Sağlikla kucaginiza alin insallah
burcakdnz .!.: bilmeden 1 hafta önce tarlusal kullandım bir paket şimdi ise 5 haftalık olduğumu öğrendim var mı başına gelen? Genişletmek için tıkla... Allahin izniyle hic bisey olmaz akliniza kotüyü getirmeyin bundan sonra çok dikkatli olun.Sağlikla kucaginiza alin insallah
Gulguzeli35 Üye Kayıtlı Üye 9 Haziran 2021 54 47 8 40 5 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi burcakdnz #3 burcakdnz .!.: bilmeden 1 hafta önce tarlusal kullandım bir paket şimdi ise 5 haftalık olduğumu öğrendim var mı başına gelen? Genişletmek için tıkla... Merhaba canım hayırlı uğurlu olsun inşallah bende kullanmıştım 1 hafta gelmeyince 4 haftalık hamile olduğumu öğrendik
burcakdnz .!.: bilmeden 1 hafta önce tarlusal kullandım bir paket şimdi ise 5 haftalık olduğumu öğrendim var mı başına gelen? Genişletmek için tıkla... Merhaba canım hayırlı uğurlu olsun inşallah bende kullanmıştım 1 hafta gelmeyince 4 haftalık hamile olduğumu öğrendik