Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Krem kullandınız mıKızlar hamilelikte çatlağı olan var mi bende çok oldu ve kırmızi renkteler ne olacak bunlar çözüm yok mu![]()
![]()
benim oldu canim ama dogumdan 2-3 ay sonra neredeyse yok gibi oldular .rengi beyazlaşiyor ten rengi gibi..solacak rengi kirmizi kalmayacak emin ola bilirsinKızlar hamilelikte çatlağı olan var mi bende çok oldu ve kırmızi renkteler ne olacak bunlar çözüm yok mu![]()
![]()
Krem kullandınız mı
benim oldu canim ama dogumdan 2-3 ay sonra neredeyse yok gibi oldular .rengi beyazlaşiyor ten rengi gibi..solacak rengi kirmizi kalmayacak emin ola bilirsin
Çatlaklarınız kaçıncı haftada başladı?Ben başta mustela kullandım,o bitince bio oil aldım ama düzenli kullanmıyorum bio oili.Yağlı his bırakıyor diye pek sevmedim.O yüzden de nadiren kullanıyorum.Ama korkmaya başladım çatlak oluşacak diye de.36+1 bugün gebelik haftam.
Evet,çatlayacak olan çatlıyor gerçekten.Bir de gerçekten pahalı kremlere gerek yok,önemli olan bir şekilde nemlenmesi ki bu bile işe yarayamayabiliyormuş.Haftasını hatırlayamiycam ama sekizinci aya girdiğim zamanlarda oldu galiba göbeğimde.hamileliğimin başlarında göğüslerimde ve bacaklarımda oldu.krem kullanmak istedim ama faydasi olmuyor eğer çatlayacaksan dediler bende o yüzden pahalı kremlerden almadım yoksa çoktan kullanmistim kesin olsaydı
Evet,çatlayacak olan çatlıyor gerçekten.Bir de gerçekten pahalı kremlere gerek yok,önemli olan bir şekilde nemlenmesi ki bu bile işe yarayamayabiliyormuş.
karin toparlandiktan sonra hayir canim.Renginin solduğunu biliyorum ama göbek gittikten sonra büzüs büzüs görünmüyor mu
karin toparlandiktan sonra hayir canim.