hamilelik çatlakları

esra_4242

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
76
20
3
Kızlar hamilelikte çatlağı olan var mi bende çok oldu ve kırmızi renkteler ne olacak bunlar çözüm yok mu :( :(

Kişiye göre değişiyor bazılarında hiç olmuyor mesela bende de var ama çok değil kırmızı renkteler benimkilerde ben badem yağı kullanıyorum aynı:) bio oil tavsiye ederim iyi diyolar

Bende kakao yağı kullandım başlarda yoktu sona doğru oldu şimdi fazla kullanmıyorum bebek yağı sürüyorum dustan sonra hep.doktora gittim krem verdi ama yüz lira istiyor bi kreme bio oil duydum ama denemedim

Bende Lierac ve Bio-oil kullaniyorum hamile oldugumu ogrendigimden beri, henüz hic bir catlak yok simdilik

Çatlaklarınız kaçıncı haftada başladı?Ben başta mustela kullandım,o bitince bio oil aldım ama düzenli kullanmıyorum bio oili.Yağlı his bırakıyor diye pek sevmedim.O yüzden de nadiren kullanıyorum.Ama korkmaya başladım çatlak oluşacak diye de.36+1 bugün gebelik haftam.

Çatlaklarınız kaçıncı haftada başladı?Ben başta mustela kullandım,o bitince bio oil aldım ama düzenli kullanmıyorum bio oili.Yağlı his bırakıyor diye pek sevmedim.O yüzden de nadiren kullanıyorum.Ama korkmaya başladım çatlak oluşacak diye de.36+1 bugün gebelik haftam.

Haftasını hatırlayamiycam ama sekizinci aya girdiğim zamanlarda oldu galiba göbeğimde.hamileliğimin başlarında göğüslerimde ve bacaklarımda oldu.krem kullanmak istedim ama faydasi olmuyor eğer çatlayacaksan dediler bende o yüzden pahalı kremlerden almadım yoksa çoktan kullanmistim kesin olsaydı

Haftasını hatırlayamiycam ama sekizinci aya girdiğim zamanlarda oldu galiba göbeğimde.hamileliğimin başlarında göğüslerimde ve bacaklarımda oldu.krem kullanmak istedim ama faydasi olmuyor eğer çatlayacaksan dediler bende o yüzden pahalı kremlerden almadım yoksa çoktan kullanmistim kesin olsaydı
Evet,çatlayacak olan çatlıyor gerçekten.Bir de gerçekten pahalı kremlere gerek yok,önemli olan bir şekilde nemlenmesi ki bu bile işe yarayamayabiliyormuş.

Evet,çatlayacak olan çatlıyor gerçekten.Bir de gerçekten pahalı kremlere gerek yok,önemli olan bir şekilde nemlenmesi ki bu bile işe yarayamayabiliyormuş.

Malesef yaramadı elime geçen yağı sürdüm normal nemlendiriciler desen hergün sürdüm ama yinede oldu alismak gerekiyor bundan sonra yapacak bişey yok sanırım

Back
X