ben 11 haftalık hamileyim.çatlaklar oluşmadan önlem almak istiyorum..arkadaşlar kakao yağını önermişlerdi ama hem koku hassasiyetimden ötürü hemde kakaonun yoğun kokusundan ötürü kullanmayı bıraktım.bana önerebileceğiniz farklı bir ürün varmı..teşekkürler şimdiden
Ben 29 haftalık hamileyim ve 12 haftalıktan itibaren Lierac kullandım.Ablam her 2 hamileliğinde de Lierac kullanmıştı ve hiç çatlağı olmadı.İnşallah benimde olmaz.
ben 23 haftalık hamileyim ve 14 .cü haftadan itibaren çatlaklarım oluşmaya başladı maalesefne yaparsam yapıyım bütün önlemleri almama rağmen bebek yağı,badem yağı,zeytin yağı,bepanthen krem vesaire aklınıza ne gelirse hiçbiri fayda etmedi doktorum kafama çok takmamamı syledi genetikmiş ne yaparsan yap çatlicak elinde sonunda dedi hakikatende öyle oldu annem sağolsun bayağ bi çatlağı var bana gebeyken olmuş bendede aynısı oldu.görümcem tek birkrem dahi kullanmadı hamileliğinde 9 ay boyunca bir çatlağı yok ama gel bide beni gör daha doğurmadan neler oldu :2:takma kafana kremlerin hiçbir faydası yok oyüzden düzenli ve sağlıklı bebekler için herşeye değer
Benimde 35. haftamda çatlaklarım olmaya başladı arada bir krem sürüyordum hepsi bu badem yağını bana bir çok doğum yapmış arkadaşım tavsiye etti ama ben kullanmıyorum.
madeccassol krem bunu sigorta ödüyor bide clinedor diye krem var eczanelerde satılıyor ikisini bir miktar karıştırıp karnına ve bacaklarına sür
ben karnıma sürdüm karnımda çatlak olmadı ama bacaklarıma sürmedim üstlerinde var biraz çatlaklar
Merhaba arkadaşlar,
benimde şu an ikinci hamileleiğim 5.haftadayım,kızıma hamileyken 18 kg aldım ve devamlı lıerac kullandım ama inanılmaz çatladı heryerimmmmmm((( karın,bacak,göğüs ve lıerac hiçbir işe yaradı doktorumda kafana takma vücudun çatlayacaksa engel olamazsın dedi doğru çıktı vallaaa:))))
Valla bende de her yer selülit oldu.Hayatımda bu kadar bıngıl-bıngıl olduğum bir dönem olmamıştı.Ama vücuttaki tüm kaslar şu an gevşeme halinde olduğu için oluyormuş.İnşallah doğumdan sonra toparlıyacak vücut kendini...((
ben vaseline kakao yağlı krem kullanıyorum, fiyatı çok uygun, güneş kremi gibi bir şişede, kokusu çok hafif ve güzel, çok memnunum, çatlağım yok, en azından şimdilik sadece bacaklarımda biraz var, badem yağı kıllanma yaptığı için doktorum önermedi.