hamilelik çok uzun

zederdi her an bebiş gelebilir ne güzel çok yaklaştın miniğini kucağına almaya inşallah kolay bi doğumla sağlıklı şekilde alırsın bebeğini kucağına

günaydın:16: ayyy çok az kalmış 3 yada 4 günde doğum yaparsın bana öyle geliyo:46::66::71:

Canım bana hıc oyle gelmıyo nedense yaa sankı hıc bıtmıcekmıs ıcımde kalıcak gıbı :) Esım sabah arıyor agrın varmı yok dıyorum oglen arıyo yok dıyorum aksam eve gelıyo daha kapıda dogurmadın bugun de yaa dıyo :1: Esımın ananesı de kayınvalıdemde kalıyo ıkı gundur. Anneme dıyo kız bu gelını bı doktora goturelım dogurmuyo baksana dıyo babamla annem kopuyolar gulerken. :52:

ceylınazcım rabbım hepımızı bır avazda kurtarsın. bebeklerımızı alalım kucaklarımıza da muzurluklarını anlatalım artık :emir_bebek: :49: :nazar:

yaaa evet çokk uzun geliyor banada 10 haftalık hamıleyım bende düşünüyorum nasıl gececek onca ay hafta. sankı hiçç bgecçio ve hiç bitmeyecek gibi geliyor. eşimde soruyo ıkı gune bır kacıncı hafta oldu dıe .. e 2 gunde bı sorarsa ust uste aynı cewabı alır :) diyo bu cocuk hiç büyümücekmi ne zaman doğcak :) ikimizde çokkk sabırsızız ilk çocuğumuz bide dahada meraklı oluo ınsan :)

:72:
yaaa evet çokk uzun geliyor banada 10 haftalık hamıleyım bende düşünüyorum nasıl gececek onca ay hafta. sankı hiçç bgecçio ve hiç bitmeyecek gibi geliyor. eşimde soruyo ıkı gune bır kacıncı hafta oldu dıe .. e 2 gunde bı sorarsa ust uste aynı cewabı alır :) diyo bu cocuk hiç büyümücekmi ne zaman doğcak :) ikimizde çokkk sabırsızız ilk çocuğumuz bide dahada meraklı oluo ınsan :)

valla sen daha o haftalardan nasıl geçecek diye düşünürsen işin var senin daha önünde çok uzun zaman var şimdiden düşünme son ayı düşünürsün son ayda 9 aya bedel şimdi hamileliğin keyfini çıkar...

Back
X