Hamilelik de doktora ilk ne zaman gidilmeli

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elyas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Elyas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2022
21
3
1
29
Bursa
Hanım lar merhaba çok şükür dualarımız kabul oldu Allah bize bu duyguyu yaşattı adetim 5 gün geçmişti pazartesi günü evde gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı çok şükür ama kurdeşen hastası olduğum için ilaç kullanıyordum ve bu yüzden korktum acile gittim doktor kan tahlili yapti beta değerim 1640 çıktı doktor hamilesin dedi bakalım kese olustumu dedi kusura bakmayın alttan muayene etti rahim duvarim 20 cm kalınlaşmış ama kese daha oluşmamış dedi ben de geldim şimdide 20 ocağa randevu aldım gideceğim sizce çok mu geç o tarih şehir Hastanesi'nde en erken o zaman randevu var ne yapmalıyım sizce özel hastaneyemi gitmeliyim yoksa beklemelimiyim Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah 🥰

Hanım lar merhaba çok şükür dualarımız kabul oldu Allah bize bu duyguyu yaşattı adetim 5 gün geçmişti pazartesi günü evde gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı çok şükür ama kurdeşen hastası olduğum için ilaç kullanıyordum ve bu yüzden korktum acile gittim doktor kan tahlili yapti beta değerim 1640 çıktı doktor hamilesin dedi bakalım kese olustumu dedi kusura bakmayın alttan muayene etti rahim duvarim 20 cm kalınlaşmış ama kese daha oluşmamış dedi ben de geldim şimdide 20 ocağa randevu aldım gideceğim sizce çok mu geç o tarih şehir Hastanesi'nde en erken o zaman randevu var ne yapmalıyım sizce özel hastaneyemi gitmeliyim yoksa beklemelimiyim Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah 🥰
5+4 de gitmiştim ilk defa yani cuma günü keseyi gördük yeni oluşmuş küçük dedi ayın 20 tekrar gidicem kalp sesini duymayi planliyoruz sizinde çok erken sayılmaz eger erken bile olsa doktor ne zaman gelmeniz gerektiğini söyler

Kese o zamana kadar çoktan görünür ama kullanmıyorsanız bir an önce folik asit takviyesine başlamalısınız. Belki doktor başka şeyler önerecek bilemiyorum. Geç gibi sanki 3 hafta ya.

Bence bekleyin 20 ocağı
Ben haftada 1 gittim 😁 kese oldu mu olmadi mı
Sonra içi dolu mu ,boş mu
Kalp atışı var mı yok mu çok stres yapıyor insan
Diren 3 hafta sonra gidin herşey çıksın ortaya tabi dayanabilirseniz.
Benim tüp bebek olduğu için sürekli kontrol yapıldı 5 kere kan testi yaptırdım mesela

Back
X