Hamilelik, Depresyon ve Kaygılar...

Selam hanımlar:)
umarım herşey iyidir? Felix depresyonun nasıl geçti merakediyorum . Sanırım 2. Hamileliğin şu an:) aynı gidiyoruz hemen hemen bende 9. Haftadayım ve 36 yaşındayım. Bu zor günleri nasıl atlattın? Benimde benzer sıkıntılarım var

Ben canım.daha önceden de yaşadığım majör depresyonum nuksetti 8 haftalık hamileyken.eve giremiyordum.perdeler camlar açık kar kıyamette uyuyakaldık annemle birkeresinde.ağlama krizleri falan derken bakırköye gittim dr. ilaç veremem yat istersen dedi.birgün kaldım taburcu ettiler.tebriklere dahi rol yapıyordum.12.haftamda ilaç başlattı dr.um.kâr zarar dengesi kuruluyor,depresyonun bebeğe daha cok zarar verecegine karar verildi.hamileliğin ortalarında düzelmeye başladım.
Hormonlar tetikliyor canım.
Selam canım
Eski yazılara bakıyordumda tekrar hamilemi kaldın?
İlk hamileliğinde depresyon geçirdin sanırım.bende aynı durumdayım ama benimki ilaç yedavisine başlasamda iyileşmedş.şindiki hamileliğin nasıl?

Selam canım
Eski yazılara bakıyordumda tekrar hamilemi kaldın?
İlk hamileliğinde depresyon geçirdin sanırım.bende aynı durumdayım ama benimki ilaç yedavisine başlasamda iyileşmedş.şindiki hamileliğin nasıl?
Bu hamileligimde daha da cok süründüm,mahvoldum.24 saat bulantı,serum,depresyon...12.haftada ilaçla beraber hafifledi sükürler olsun.

Bu hamileligimde daha da cok süründüm,mahvoldum.24 saat bulantı,serum,depresyon...12.haftada ilaçla beraber hafifledi sükürler olsun.
Az kaldı ama allahtan.sadece hamileliklerinde artıyor sanırım.doğumdan sonra geçiyormu canım sen tecrübelisin

Back
X