Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu eskı konu ama bendede depresyon basladı baska arkadaslarda varmı bılmıyorum ne oldu bana bılmıyorum kendımı cok gucsuz hıssedıyorum dusuncelerım karmakarısık dusuncelerden degıl gercekten bu depresyon kendımı bılıyorum suanda ne yapıcam bılmıyorum dr solesem bana ılac verır ama ılac zararlıymıs ne yapıcam bılmıyorum hamılelıgımın 1.ayında basladı ve artarak devam edıyor dua bıle ederken zorlanıyorum normalde dua etmeden duramazken![]()
Zor ama siz atlatmışsın ben de atlatsam bir bir de sıcaklar bastırdı dışarı çıkmak imkansız gerçi cıkmakta istemiyor insan anlamadım ne yapmak istedigimi bile bilmiyorum her gün agladım yazmışsıniz cocukta bir problem oldu mu bu durum herkes cocuk etkileniyor diyor da bunu merak ediyorum allahım su 2.5 ayı bi bitirse diye bakıyorum resmen gün sayıyorummerhaba, hamilelikte 7. ayım bitti ve o kadar kötü bir dönem geçirdim ki ne eşim nede ailesi destek oldu. 2. ayımın sonunda eşimin annesi kapıyı çaldı bu arada biz yan yana oturuyoruz 5 yıldır, "kaynanasına iyi davranmayan gelinin çocuğu özürlü olur" dedi ben neye uğradığımı anlamadan siz ne diyorsunuz diyemeden kaçtı apartmandan aşağı indi. akşam eşime anlattım "sen yanlış anlamışsındır" dedi. günler geçtikçe öfkem nefrete döndü ve eşimden de ve onun ailesinden de "çünkü hepsi bana sen yalan söylüyorsun bizim annemiz dindar birisi asla böyle bişey demez" den sonra , kendimi o kadar yalnız o kadar çaresiz hissettim ki ve hala eşim bana o mumameleyi yapıyor. Tam 5 aydır ağlamadığım bir gün yok. Akşamları eşim eve geldiğinde kendini direk bilgisayara bağlıyor, yapa yalnız günler geçiriyorum kendi aileme gelince babam kanser hastası eğer duyarsa üzüntüsünden hastalığı artar mı diye endişe ettiğim için anlatamadım. Allah kimseye böylebir hamilelik dönemi yaşatmasın...