• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik depresyonu mu bu cok daraliyorum :(

pamukkiz

gun dogmadan neler dogar
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
1.224
656
323
Slm kizlar
Hamile oldugumdan beri cok farkli bi insan oldum Allahim insanin cani hic mi bisey yapmak istemez bunaliyorum ne yemek ne temizlik ancak uyuyorum o da her zaman degil ve tv bu kadar arada yakinlarima gidiyorum ama yetmiyor isten vardiyadan dolayi ayrilmistim issizlik aliyordum, kafama gore is bulamadim zaten artik bu halde isede giremem bulantim ve koku hassasiyetm var resim kursuna gidiyordum toplu tasimada midem bulandigi icin biraktim,mutfakda 3 günlük bulaşık tezgahta onceden kitap okurdm dikis dikerdim simdi yerimden kalkasim yok ve coook sıkılıyorum. Hep agliyorum. Esimde 12 saat calisiyo gec geliyo
:KK43::mad:
Allahim bu gunler gecicek mi ben nasil duzelicem o_O:KK12::KK34::KK61:

İlk aylar normal bence. 12. Haftadan sonra düzlemeye başlayacağını düşünüyorum. Uyku hali falan bende de olmuştu.

Geçicek geçicek inş.. dert etmeyin. Zaten hamilelikte uyku hali ve halsizlik çok oluyor. Ben nereye otursam orda uyuyakalırdm. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsnız inş, zaten bebek doğunca oturamayacaksınız.. keyfini çıkarın,bulantınız geçsin bol bol aşerin,şirin hamilelik kıyafetleri alın,yürüyüş yapın.. ohh mis :)

A
Geçicek geçicek inş.. dert etmeyin. Zaten hamilelikte uyku hali ve halsizlik çok oluyor. Ben nereye otursam orda uyuyakalırdm. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsnız inş, zaten bebek doğunca oturamayacaksınız.. keyfini çıkarın,bulantınız geçsin bol bol aşerin,şirin hamilelik kıyafetleri alın,yürüyüş yapın.. ohh mis :)
Aminnn inss. O gunleri bekliyorumm

Allah yardimcin olsun canim mutlaka geçer sen sabret ve umutsuzluğa kapilma yeter ki

Uc aylik donemden sonra zombi gibi uykusuzluktan konu acarsin :)) dusuk riski vs yoksa kisa mesafede yuruyuş yapmani tavsiye ederim

Slm kizlar
Hamile oldugumdan beri cok farkli bi insan oldum Allahim insanin cani hic mi bisey yapmak istemez bunaliyorum ne yemek ne temizlik ancak uyuyorum o da her zaman degil ve tv bu kadar arada yakinlarima gidiyorum ama yetmiyor isten vardiyadan dolayi ayrilmistim issizlik aliyordum, kafama gore is bulamadim zaten artik bu halde isede giremem bulantim ve koku hassasiyetm var resim kursuna gidiyordum toplu tasimada midem bulandigi icin biraktim,mutfakda 3 günlük bulaşık tezgahta onceden kitap okurdm dikis dikerdim simdi yerimden kalkasim yok ve coook sıkılıyorum. Hep agliyorum. Esimde 12 saat calisiyo gec geliyo
vallahi ben dolduruyordum makıneye eşimde temizleri diziyordu dolaba,çamaşırı eşim asıp topluyordu ütüyüde eşim yapıyordu,zevkli aslında arada yemek yaptırın çok pişmiş yada az pişmiş deyin:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

vallahi ben dolduruyordum makıneye eşimde temizleri diziyordu dolaba,çamaşırı eşim asıp topluyordu ütüyüde eşim yapıyordu,zevkli aslında arada yemek yaptırın çok pişmiş yada az pişmiş deyin:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Esim yapmaz is malesef zaten 9 gibi geliyor

Esim yapmaz is malesef zaten 9 gibi geliyor
kim yapacak o zaman sen zevkinden yatmıyorsun herhalde,bir saat geç uyusun yapsın ne olur erkekliğimi azalır,türk kadınları hiç teşvik etmiyor erkekleri

Geçecek inşallah. .
Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. .

Suan icinde kucuk bir fabrika var gelismekte olan o yuzden kendini surekli yorgun hissetmen normal. Ilk uc ay bende oyleydim canim normal bu durumlar:anneadayı:

Slm kizlar

Kadın olmak zor azizimm

Görüldüğü gibi 15.haftamdayım.
Daha geçen haftadan beri evimizde tek tük bir şeyler pişiyor.
Her gün hatta bazen günde 2 kere duş alan ben, şimdi gün aşırı almaya bile üşeniyorum.
Gece acıktığımda kalkıp 3 çeşit yemek yapardım, şimdi açlıktan ölsem buz dolabının kapağını açamıyorum.
Yataktan kalktığım an oturma odasındaki koltuğuma, gece olunca o koltuktan yatağıma geçiyorum.
Ama çevremde duyduğum 5. ayda bunların hepsi bitecek, inanılmaz bir enerji gelecekmiş.
O günleri sabırsızlıkla bekliyorum.
Kısaca yaşadıklarınız normal, evler dandini, biz zaten per perişan.:KK45:

Back
X