Hamilelik depresyonu mu bu

drdepresyon

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
306
20
318
Çorum
çok moralim bozuk kızlar 32 haftalık hamileyim bir oğlum olacak inşallah,gebelik şekeri hariç herşey düzgün çok şükür ama bir yandan çalışıyorum bir yandan evle ilgileniyorum buna rağmen eşim çok ilgisiz
eşim nöbet usulü çalışıyor evde ya uyuyor ya da bilgisayar oynuyor arada yanıma gelip iki canım yapıp gidiyor,ilk evlilik yıldönümümüz geçti özel hiçbirşey yapmadı sana ne hediye alayım sen bana ne alacaksın muhabbeti yaptı hediye sorulur mu bir çiçek al gel yeter,belli ediyorum gamsızlığa vuruyor,dışarı çıktığımızda ne istersem alır evde otururken birşey canım çekse gidip almaz dün eve geldi yüzüne bakmadım ne oldu diye sordu ağladım anlattım e söylemiyorsun diyor sonra ailesinin konuları da açıldı şimdi o da bana tavırlı ama haklıyım kayınvalidem resmen yüzüme çocuğun çok güzel olmasın zayıf olsun dedi görümcemin çocukları da öyleymiş sonra da kıvırdı nazar değmesin diye demiş siz olsanız ne yapardınız

hamıleyken cok hassas oluyoruz esın bıraz daha anlayıslıolmalı.. kv gelıncede o nebıcım laf. nazar degmesın dıe ole mı denılırmıs ılkkez duyuyorumm.. esınle oturup konusmayı dene. ınss duzelırr.. son aylarda dahada hassas olucaksın .. hormonlarla ılgılı .. hayırlı dogumlar dılıyorum

hamilelik ve biraz ilgisizlikten canım
kafana takıp da kendini üzme değmez.
evlilik yıldönümünü vs hatırlamayan erkekler listesine
seninkini de ekleyelim
elimizde çoook uzun bir liste var da:1:

kv söylediklerini de hiç umursama
Allah sana hayırlı sağlıklı bir evlat versin gerisi boşşşş
nice insanlar var bir evladın kokusuna hasret
bak sen kucağına alacaksın yakında ne güzel
hayatındaki güzelliklerle mutlu olmaya çalış bence:3::3::3::3:

teşekkür ederim kızlar,insanları anlamıyorum benim bildiğim hamile kadının elinden su içilmez hakkı geçer diye o kadar hassaatır ama insanlar laf sokmaktan seni üzmekten çekinmiyorlar...

teşekkür ederim kızlar,insanları anlamıyorum benim bildiğim hamile kadının elinden su içilmez hakkı geçer diye o kadar hassaatır ama insanlar laf sokmaktan seni üzmekten çekinmiyorlar...

kaynanalar öle işte anne olamıyolar geline karşı nedense....ben 8 aylık hamileyken kvlerde ağır yemek tepsisi kalkcaktı kaynıma 25 yaşındaki kaynıma diyo ''sen alamazsın oğlum yengen alsın''şok olmştum kaldırmadım tabi ki....sonra bi zman da lafı soktum bana böle dedn dye''ben öle demedm sen öle anlamışndır yada hamile olduğunu unutmuşumdur''dedi inanabiliyo musun yaa....walla lafı söliceksin yoksa iice biniyolar üstne...

bu yapısal bi durumdur belki yada hassasiyetinden kaynaklı,

sanki kayınvalinden dedi diye bebeğin öyle mi olucak hem çirkin çok güzel olmayan bebek mi var senin yavrun o ne olursa olsun dünyanın en güzel bebeği olucak , yada ben biraz gamsızım bilmiyorum bu tarz gereksiz durumları kafanda büyütme derim , hamileliğin hassaslığından da kaynaklanıyor olabilir kendini ve bebeğini düşün :16:

Back
X