Hamilelik depresyonu ve rapor

gul_perisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
259
73
98
35
kızlar ben 6 aylık hamileyim. hamileliğimin başından beri psikolojik destek alıyorum. hamilelik öncesinde anksiyete problemim vardı ilaç kullanıyordum hamilelik döneminde bıraktım şimdi ise zorlandığım için psikolojik destek alıyorum, çalışıyorum, memurum ve çalıştığım kurum çok stresli kafam hiç bir şeyi basmıyor gibi hissediyorum, yaptığım işi elimden çıkarmakta zorlanıyorum yoğun kaygılarım yüzünden, birde bir kaç kez tartışma yaşadım iş ortamımda sanırım şu anki hassas durumumdan dolay kaldıramıyorum tüm bunları. istediğim bir hafta on gün kadar rapor alıp kafamı toparlamak biraz stresten uzaklaşmak .
Psikolojik rahatsızlık gerekçesiyle rapor almak istemiyorum, kadın doğum bölümüne gittim iki üç gün rapor kullanmaya ihtiyacım var rapor verir misiniz dedim. bana olmaz memuriyette rapor vermek benim için sıkıntı olabilir ben buraya yeni geldim zaten dedi özel hastane doktoruydu bu.
bana akıl verin lütfen hamilelik döneminde benim gibi hisseden ve rapor alabilen var mı , nasıl bir yol izlemeliyim rapor alabilmek için bir haftalık alsam o bile iyi gelecek inşallah doğuma kadar

Özel hastaneye değilde devlet hastanesine gidin. Durumunuz ciddi geçmiştede bu tür rahatsızlığınız varmış bence sorun olmazz

Psikolojik destek aldığınız doktordan yazılı imzalı bir belge alın probleminize dair, onu kadın doğum doktoruna gösterirseniz belki verir rapor..

Teşekkür ederim arkadaşlar millet nasılda rapor alıyor hamilelik süresince bir ben beceremiyorum heralde. Gerçekten işim stresli ben stresli bebeğimde etkileniyor :-(

Back
X