- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.076
- 133
- 34
- Konu Sahibi Kestane Sekeri
Merhaba kızlar ikinci ogluma 30 haftalık hamileyim 2 yasindada bi oğlum var calismiyorum evde ogluma bakıyorum çalışma hayatına ara verdiğim için ikinci bebeği bu kadar erken istedim ama doğum yaklaştıkça aşırı bi endişe başladı nasıl baş edicem ilk oğlum kıskanacak mi sezeryanda çok canım yanacak mı sutum gelecek mi bu kafamda ayrı bi konuyken esimlede sikintilarim başladı ilgisiz davranio evde hicbiseyde yardımcı olmuo sabit fikirli ben erkeğim hicbir ev işinde yardımcı olamam havasında ondan şefkat ilgi bekliyorum kendimi aşırı değersiz hissediyorum beni hiç anlamıyor olayları çok abarttigimi ondan dikkate almadığını soyluo evet abartiorum bende farkındayım ama sinir krizi geçirir gibi ağlama nöbetleri yasiorm engel olamiyorum kendime ve ben bunu yasarken eşim beni gormuyor görmemezlikten geliyor ise gitmek için hazirlanio dönüp bakmio yok sayiyor bu beni daha fazla yaralıyor evet ortada elle tutulur bi sebep yok ama ben neden bu kadar berbat durumdayım benim durumumu yaşayan var mı nasıl atlattiniz bu evreyi eşim en son işe giderken yarın bi psikiyatriye gidelim dedi sizcede gitmelimiyim
Son düzenleme: