- 12 Ekim 2009
- 1.079
- 233
- 323
- 45
- Konu Sahibi yasemininmasali
-
Esracım ara ara dikkatimi çekiyorsun.Sanırım hamiş olmayı bekleyenlerdensin Allah tez zamanda sanada güzel haberler almayı nasibeder inş
ben çok kötü durumdayım. 19 hafta 5 günlük hamileyim ve depresyona girdim resmen ne eşimle nede 3.5 yaşındaki oğlumla aram iyi çıldırıyorum ağlıyorum bağırıp çağırıyorum eşim ve oğlum ne deseler ne yapsalar batıyo bana yatak odasına gidip saatlerce hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. eşimle iyce soğuduk birbirimizden konuşmuyoruz hiç iki yabancı gibiyiz evde. yoruldum nefes alamıyorum. geçen hafta eşimle birbirmize girdik sorun eve yarım saat geç gelmesi okulda sorun çıkmış. ben çıldırdım ağlamaktan. beni sevmiyo istemiyo beğenmiyo yanımda olmak istemiyo gibi geliyo. neyse gece evim 5. kat pencereyi açtım atacam kendimi dayanamıyorum çünkü. oğlum biz babasıyla kavga ederken ağlayarak kavga etmeyin dedi gözümün önüne o geldi yapamadım.ne yapıcam bilmiyorum
figan cok tesekkur ederim.. sabırla 14. haftamı bekliyorum.. doktorum kendimi daha iyi hissedecegimi söylüyor... su an daha iyiyim... iyi geldin bana..
Merhaba ben de 31+6 haftalık hamileyim.bir aydır bınalımdayım hayattan zevk almıyrum hayat bomboş geliyor defalarca bu bir ayda canımdan bile vazgeçtim.bebeğimi suçladım şimdi bunları düşünmüyorum ama nefes alamıyorum geceleri kan ter içinde boğularak uyanıyorum ölüvem sanıyorum sürekli kaygı içindeyim kalbim sürekli çarpıntı halinde.her an ölecekmişim gibi.siz ne yaptınz merak ettim nasıl oldunuz geçti mi bu durumlarınız.ben çok korkuyorum hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor.psikiyatri bana ilaç verdi ama bebeğe bişey olur diye korktum.ne olur bana yardımcı olunben çok kötü durumdayım. 19 hafta 5 günlük hamileyim ve depresyona girdim resmen ne eşimle nede 3.5 yaşındaki oğlumla aram iyi çıldırıyorum ağlıyorum bağırıp çağırıyorum eşim ve oğlum ne deseler ne yapsalar batıyo bana yatak odasına gidip saatlerce hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. eşimle iyce soğuduk birbirimizden konuşmuyoruz hiç iki yabancı gibiyiz evde. yoruldum nefes alamıyorum. geçen hafta eşimle birbirmize girdik sorun eve yarım saat geç gelmesi okulda sorun çıkmış. ben çıldırdım ağlamaktan. beni sevmiyo istemiyo beğenmiyo yanımda olmak istemiyo gibi geliyo. neyse gece evim 5. kat pencereyi açtım atacam kendimi dayanamıyorum çünkü. oğlum biz babasıyla kavga ederken ağlayarak kavga etmeyin dedi gözümün önüne o geldi yapamadım.ne yapıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?