Hamilelik depresyonu

beyzzgg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2022
96
26
3
27
Kızlar hamileyim 2 aylık hamileyim anne olacağım gün hissettiğim duygular dünyanın en güzel duygularıydı annem vefat etti 24 yaşındayım kayınvalidem ile yaşıyorum ocakta trafik kazası geçirdim protez ameliyatı oldum çalışmıyorum uyuyorum sürekli yorgun hissediyorum uyumam bile batıyo insanlara bugün eşim hızlı olmadığımı yavaş olmamın ona battığını hiç bir iş yapmadığımı canımı acıtmak için bir sürü söz kendimi çok yalnız hissediyorum sürekli ağlamak istiyorum kendime zarar vermeyi bile düşünür oldum hiç şefkat sevgi saygı göremiyorum beni başkalarıyla kıyaslıyo insanlar çalışıyormuş bilmem ne şefkat hak getire o kadar yalnızım ki elbette zarar vermem ama düşünmeden edemiyorum hayat çok zor her kadın farklı her gebe mi aynı olsun beni şimdiden laf oyunlarıyla yoruyo işte o sorumluluğu alıcaksan o toplara giriceksin ben yapayalnızım not:benden çok çocuk isteyen oydu

Kızlar hamileyim 2 aylık hamileyim anne olacağım gün hissettiğim duygular dünyanın en güzel duygularıydı annem vefat etti 24 yaşındayım kayınvalidem ile yaşıyorum ocakta trafik kazası geçirdim protez ameliyatı oldum çalışmıyorum uyuyorum sürekli yorgun hissediyorum uyumam bile batıyo insanlara bugün eşim hızlı olmadığımı yavaş olmamın ona battığını hiç bir iş yapmadığımı canımı acıtmak için bir sürü söz kendimi çok yalnız hissediyorum sürekli ağlamak istiyorum kendime zarar vermeyi bile düşünür oldum hiç şefkat sevgi saygı göremiyorum beni başkalarıyla kıyaslıyo insanlar çalışıyormuş bilmem ne şefkat hak getire o kadar yalnızım ki elbette zarar vermem ama düşünmeden edemiyorum hayat çok zor her kadın farklı her gebe mi aynı olsun beni şimdiden laf oyunlarıyla yoruyo işte o sorumluluğu alıcaksan o toplara giriceksin ben yapayalnızım not:benden çok çocuk isteyen oydu
Öncelikle size geçmiş olsun, annenize rahmet dilerim. ♥️

Her gebelik parmak izi gibidir, kişiden kişiye değişir. Senin 9 ay boyunca uykun gelir, yemek yemez, sürekli ağlarsın vs bunlar çok normal. Gebelik istiyoruz ama yaşamak çok farklı bir şey.

Öncelikle bir dik durun ve sizde bir annesiniz unutmayın. Eşinize gelince neler neler söylemek isterdim de sankii 10 çocuk doğurmuş gibi konuşması... 🙄🙄

Eşinizi seviyor ve bu süreçte orta yol bulmak istiyorsanız onu da doktor muayenesine götür belki bebeğin kalp atışını duyunca yumuşar belki.

Benden çocuk isteyen oydu demişsiniz çocuk tek kişinin istemesiyle yapılacak kadar basit birşey olmamalı

Benden çocuk isteyen oydu demişsiniz çocuk tek kişinin istemesiyle yapılacak kadar basit birşey olmamalı
Haklısınız buna hazır değilmişim demekki ama elimden geleni yapıyorum sorumsuz kötü bir insan değilim her şeyin farkındayım

Öncelikle size geçmiş olsun, annenize rahmet dilerim. ♥️

Her gebelik parmak izi gibidir, kişiden kişiye değişir. Senin 9 ay boyunca uykun gelir, yemek yemez, sürekli ağlarsın vs bunlar çok normal. Gebelik istiyoruz ama yaşamak çok farklı bir şey.

Öncelikle bir dik durun ve sizde bir annesiniz unutmayın. Eşinize gelince neler neler söylemek isterdim de sankii 10 çocuk doğurmuş gibi konuşması... 🙄🙄

Eşinizi seviyor ve bu süreçte orta yol bulmak istiyorsanız onu da doktor muayenesine götür belki bebeğin kalp atışını duyunca yumuşar belki.
Çok teşekkür ederim ❤️ Götürdüm fakat almadılar kadın doğum maalesef erkekleri alamıyorum dedi 😔

Canım öncelikle merhaba hamileliğin için tebrik ediyorum seni. Öncelikle sen bir kadınsın herşeyi başarabilirsin. Herkesten önce sen kendine iyi davran kimsenin seni üzmesine izin verme. Senden değerli kimse yok. Sen kendine iyi bak güçlü bir kadın ol ki dışardan da seni öyle görsünler. Artık bir bebeğin olcak herşey çok güzel olacak ve en önemlisi yalnız olmayacaksın. Lütfen 4.ayında cinsiyet öğrenmek için özel hastaneye eşinle birlikte git oda girsin seninle ve bebeğini hareketleri oda görsün cinsiyetini birlikte öğrenin mesela oda bir nebze anlar ozaman seni inşallah herşey çok güzel olacak lütfen bunu unutma

Pek arkadaşım yok yapıcak bir şey de bulamıyorum öneriniz var mı
Hamilelik kurslarına bakabilirsin veya çevrende yakında kardeşin vs var mı? Eşinin tarafıyla aran nasıl? Yaşı yakın birisi illa vardır. Kendini iyi hissettiğin 30 dakika bile olsa çık dışarıda yürü, sürekli yatınca hamile olmasak bile bunalıma giriyoruz ister istemez. Evde çocuk odası yapacağın yeri planladın mı veya oda yoksa yatak odasın da nasıl bir çözüm bulacaksın? Bunları düşün internette bul.

Yalan yok çalışmasam bende yatardım 😂

Hamilelik değil bence seni asıl yoran eşinin davranışları.
Bu dönem sanmıyorum ki yorgunluğu, uykusu gelmeyen olsun. Ben gözümü açamıyorum bazen uykudan.
Özel de doktorlar alıyor babayı da, yani en azından benim ki alıyor. Cümbür cemmat oğlum, eşim giriyolar.
Senin eşin de seninle gelsin ve onun yanında doktora sor mutlaka yorgunluk , uyku var diye. Doktor anlatır zaten eşinin yanında söylemesi iyi olur

Back
X