hamilelik diyetim :)

life is good

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2015
521
435
23
34
evet arkadaşlar 5 yılın sonunda hamileyimmmmm:)
ve kiloluyum :) 5 yıl hiç olmadı olmaz diye artık bıraktım kendimi 108.9 la hamile kaldım o yüzden doğuma kadar en az kilo alma aynı kiloda kalma veya 1 2 kiloda olsa verme ümidiyle sağlıklı beslenmeye başladım :)
diceksiniz zayıflasaydında kalsaydın ama bizm hiç olmadı ilk evlendiğimde zayıftım yine olmadı ve biz artık olmayacağını kabullendik tedavi falanda olmadık ilerde zayıflayıp bide para biriktirip tüp bebek yaptırma planlarına girdik bu arada yaşın daha 24 o yüzden acele etmedik 28 29 a doğru anca borçlar biter para birikir bende zayıflardım. 135 ten bukiloya düştüm yanı aslında ara ara diyet yapmaktaydım ama bölemiş hayırlısı çokta mutluyum açıkçası rabbim verdi bana mucizemi ve çokta sağlıklıyız şu an dr kilonun önemli olmadığını söyledi ama tabi ipin ucunu kaçırıp 140 kiloylada doğurma dedi bende o yüzden başladım güzel beslenmeye
bu sebeple bende artık buradayımmm arkadaşlar doğuma kadar en az hasarla kurtulmaya çalışıcam :)

1kasım:108.9
7kasım:108.2 evet ipin ucunu kacirdim
5 aralik :110.7 simdi tekrar sıkılastırma zamanı

Son düzenleme:
oyyy hayırlıı olsunnn dilerim çok sağlıklı ve hayırlı bi çocuğun olurrr . gerçekten RABBİM tüm bekleyenlere o sevinci yaşatsın diyet yapıcam diye çokta hırpalama kendini doğumdan sonra zaten yine bu kilona çok çabuk gelirsin emzirme zamanını iyi kullan o anda deli gibi gidiyo kilolar emziricem şu süt yapsın bu süt yapsın diye düşünme çok hastanede çalıştım biliyorum çok doktorla konuştum tek suyunu hiç bir zaman esirgeme su süt yapar

saol canım içerim bol bol su :) şimdilik sağlıklı beslenmeye çalışıyorum abur cuburu çıkardım hayatımdan dikkat ederk kilo alayım bari :) inşallah Rabbim tüm isteyenlere verir yaşatır bu güzel duyguyu hiç olmucak derken Rabbim güldürüdü yüzümü çok şükür:)

arkadaşım bebişin hayırlı olsun allahım kucağını dolu etsin
beklenen bir bebek ve sen diyetten bahsediyorsun hamileyken diyet psikolojisine girmee yeterli ve dengeli beslenmeye özen göster işlenmiş gıdalardan uzak dur ama kuruyemişlerini de aksatma hamur işinden uzak dur ama ekmeğini yeterli ye (ekmekte b grubu vit var) meyve suyu içme ama taze meyveni yee vs vs vs

Arkadaşım düzenli olarak yazacaksan ben de burdayım...Kilolu hamilelerdenim ve dikkat etmek için destege ihtiyacım var...86 kg ile başlıyorum (2 kg yeni aldım.)yani hamileliğe karar verdiğim anda kilo almaya başladım.bu da beni çok tedirgin ediyyor..

Sevgili hamile bayanlar cocuk oyle bi guzel nimetki kilo yersin yemezsin verilir ama evlat Rabbimin izniyle en guzel nimet zayiflamak icin degilde bebeginize saglikli besinler gondermek icin saglikli beslenin kollarina aldiginda L life is good bebegini boyle bi lezzet yokkk

Kuzu
Canim geri geldim diyete ipin ucubu bir kacirdim hemen kilo aldim simdi vermek ixin geri dondum

Guzel bir kahvaltinin ardindan bir bardaksutumu yudumluyorum :) kahvaltim
4 çeri domates
1 salatalik
2 haslanmis yumurta
8yesil zeytin
1kk peynir

ekmek yok :)

Life is good arkadaşım ben adetim gecikince hamleyim sandım. Ama malesef değilim. Çalışıyoruz olsun diye.Hamile olmasamda kilo vermek için ben de dün başladım diyete.cunku hamile bile olmadan 2 kilo daha almışım. 88 kg oldum.Anlamiyorum bir anda aliveriyorum kilo ...Hiç bir çaba göstermeden hep incecik kalan insanları çok kıskanıyorum

benimde 75 kiloyla hamile kaldım ancak 6.aydayım 90kg oldum şeker testim 144 çıktı doktor diyet ve yürüyüş verdi ekmek makarna pirinç hepsini kestim.süt yoğurt elma haşlanmış yumurta yiyorum sen iki canlısın diye yemeği abarttım sabahları simit boyoz yedim.bol bol hamur işi canım hep kızartma çekti.nedense değişik bi algı yani hiç kusmadım yedikçe yiyesim geldi bide işten ayrıldım arabam var pek yürüyüş yapamadım yarın diyetisyene gitcem neler öneriyorsunuz??

Valla canim dikkat ediceksin iste herseyden yiyip azar azar yiceksin. Ben kesmedim acikcasi hic bi yiyecegimden herseyden yedim ama az yedim. Acikcasi hamileyken diyete uymak cok zor cunku canin herseyi cekiyor. O yuzden ben diyete uyamiyorum :) 32. Haftadayim su ana kadar 5.4 kilo aldim. Tosuncukta 2 kilo masallah :) pek almadim yani. Arada bi gece esimi uyandirip boyoz istedigimde oldu ama 1 tane yedim :) dikkat et canim son 3 ay daha hizli kilo aliniyor. 28. Haftaya kadar 2 kilo almistim. Dikkat etmeme ragmen bu ay 3 kilo aldim. Hala nasil oldugunu anlamaya calisiyorum.
Bu arada seker konusuna gelince 75lik yuklemem 127 cikti yani baya iyi bi deger. Pco hipotroid asiri kilo ve insulin direncim var. Bunlardan birini bile olmasi sekerin cikma ihmalini yukseltiyor. Dr um basindan beri gebelik sekerine kesin var gozunle bakiyordu. Cok sukurki yokmus. Seninde sekerin cok deil 140 sinir zaten. Senin azicik ustunde. Bence simdiki gibi beslenip porsyonunu kucultursen hemencik duzelir oda. Hayirlisi olsun gebeligin. Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…