- 31 Mayıs 2018
- 715
- 579
- 53
- Konu Sahibi Bir sevgili
Kızlar hamilelik döneminde progestan kullananınız var mı ? Doktor verdi bana da ama ilaç almaya çok korkuyorum ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5. Ayima kadar sürekli kullandim doktorun verdiyse duzenli bi sekilde kullanmalısın bebise bi zarari yok diye biliyorum aksine faydası çok.Kızlar hamilelik döneminde progestan kullananınız var mı ? Doktor verdi bana da ama ilaç almaya çok korkuyorum ben
Teşekkür ederim5. Ayima kadar sürekli kullandim doktorun verdiyse duzenli bi sekilde kullanmalısın bebise bi zarari yok diye biliyorum aksine faydası çok.
Canım folik asit kullanıyorum zaten bunu da akşam iç dedi. Çiğnemeli mi su ile yutmalı mı nasıl içiliyorTabiki kullanmaniz gerek ilac degil hormon takviyesi vermiş. Eksikligi durumunda düşük , erken dogum yaparsiniz. Ihmal etmeyin
Çiğnemeli şekilde mi yoksa su ile mi yutmam gerekiyor2 kizimda da doguma kadar kullandım
Şuan uine hamileyim bugun yine başladım
Kızlarımda hep düşük yada erken dogum tehlikesi vardı, günlük hap haftalık igne şeklinde kullandım bi sorun olmadi çok şükür, doktor vermis sizede kullanin ihmal etmeyin
Canım folik asit kullanıyorum zaten bunu da akşam iç dedi. Çiğnemeli mi su ile yutmalı mı nasıl içiliyor
Yutacaksin su ileÇiğnemeli şekilde mi yoksa su ile mi yutmam gerekiyor
Çok teşekkür ederim. Sağ kasığım ve alt karın bölgem ağrıyor dedim. O da düşük olmasın bunu yazıyorum kullan dedi bugün. Allah ım herkesin bebeğini kucağına almasını emzirmesini nasip etsin inşallahOncelikle ve bebeginiz hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insaallah. Progesteron ilac değil hormon takviyesidir. Doktorunuz verdiyse mutlaka aksatmadan kullanmanız lazım. Ben aşılama ile hamile kaldım, 10. Haftaya kadar jel olanını, 10. Haftadan sonra ve hâlâ iğne formunu kullanıyorum. Bu hormon vucudunuzda eksik olursa Allah korusun düşüğe sebep olur.
Hapi mümkünse yatma saatinize yakın için çünkü hap formu baş dönmesi yapiyor sakın korkmayin. Ve bol suyla için.
Kesenin üç tarafında kanama alanı vardı 5. Haftamda 15. Haftaya kadar kullandım düşük riskini önlüyor. Doktorunuz kullanmanızı gerekli gördüyse mutlaka kullanınKızlar hamilelik döneminde progestan kullananınız var mı ? Doktor verdi bana da ama ilaç almaya çok korkuyorum ben
Kızlar hamilelik döneminde progestan kullananınız var mı ? Doktor verdi bana da ama ilaç almaya çok korkuyorum ben
Saol canım kullanıyorum bende3 aya kadr kullandiriliyor dusuk engellemek icin