Hamilelik döneminde progestan kullanmak

Bir sevgili

Çok İnsan Tanı. Azını Sev. Hiçbirine Güvenme 🔗
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2018
715
579
53
Kızlar hamilelik döneminde progestan kullananınız var mı ? Doktor verdi bana da ama ilaç almaya çok korkuyorum ben

2 kizimda da doguma kadar kullandım
Şuan uine hamileyim bugun yine başladım
Kızlarımda hep düşük yada erken dogum tehlikesi vardı, günlük hap haftalık igne şeklinde kullandım bi sorun olmadi çok şükür, doktor vermis sizede kullanin ihmal etmeyin

2 kizimda da doguma kadar kullandım
Şuan uine hamileyim bugun yine başladım
Kızlarımda hep düşük yada erken dogum tehlikesi vardı, günlük hap haftalık igne şeklinde kullandım bi sorun olmadi çok şükür, doktor vermis sizede kullanin ihmal etmeyin
Çiğnemeli şekilde mi yoksa su ile mi yutmam gerekiyor

Oncelikle ve bebeginiz hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insaallah. Progesteron ilac değil hormon takviyesidir. Doktorunuz verdiyse mutlaka aksatmadan kullanmanız lazım. Ben aşılama ile hamile kaldım, 10. Haftaya kadar jel olanını, 10. Haftadan sonra ve hâlâ iğne formunu kullanıyorum. Bu hormon vucudunuzda eksik olursa Allah korusun düşüğe sebep olur.
Hapi mümkünse yatma saatinize yakın için çünkü hap formu baş dönmesi yapiyor sakın korkmayin. Ve bol suyla için.

Oncelikle ve bebeginiz hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insaallah. Progesteron ilac değil hormon takviyesidir. Doktorunuz verdiyse mutlaka aksatmadan kullanmanız lazım. Ben aşılama ile hamile kaldım, 10. Haftaya kadar jel olanını, 10. Haftadan sonra ve hâlâ iğne formunu kullanıyorum. Bu hormon vucudunuzda eksik olursa Allah korusun düşüğe sebep olur.
Hapi mümkünse yatma saatinize yakın için çünkü hap formu baş dönmesi yapiyor sakın korkmayin. Ve bol suyla için.
Çok teşekkür ederim. Sağ kasığım ve alt karın bölgem ağrıyor dedim. O da düşük olmasın bunu yazıyorum kullan dedi bugün. Allah ım herkesin bebeğini kucağına almasını emzirmesini nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻😊😊

Back
X