Hamilelik dusunenler zayiflamak isteyenler

ummuuuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2025
19
3
1
23
Merhaba arkadaslar ben ikidir kimyasal geciyorum buraya da yazmistim zaten ama ben zayiflamak icin zuhre ana bormalin ananas surubu var cok oneriliyor ve ben onu kullanmak istiyorum ama ilk uc ay dusuge sebep olunur diyolar bende zaten bir ay falan korunucam rahmim temizlensin diye bu sire zarfinda kullansam cocuk dusunmek icin bi zarari olur mu bilmiyorum ama kilomdanda cok rahatsizim kullanan bilen var mi acaba

Merhaba arkadaslar ben ikidir kimyasal geciyorum buraya da yazmistim zaten ama ben zayiflamak icin zuhre ana bormalin ananas surubu var cok oneriliyor ve ben onu kullanmak istiyorum ama ilk uc ay dusuge sebep olunur diyolar bende zaten bir ay falan korunucam rahmim temizlensin diye bu sire zarfinda kullansam cocuk dusunmek icin bi zarari olur mu bilmiyorum ama kilomdanda cok rahatsizim kullanan bilen var mi acaba
Duydum ama kullanmadım çünkü dediginiz gibi gebelik dusunurken riskliydi. Ben diyet yürüyüş yaptım gebelik denerken, ek hastaliginiz varmi dahiliyede baktirmanizi oneririm seker insulin direnci tiroid gibi onlar kilo vermenize engel oluyor, ornegin ben seker ilacindan degil tiroid ilacindan sonra kilo vermeye basladim. Bunlari da baktirin dahiliyede gerekirse ilac verirler gebelik dusundugunuzu belirtin mutlaka, omega 3 ve d vitamini de kilo vermemde yardimci oldu. 7-8 klo vermiştim gebelik oncesi 3 ayda. Suan hic almadim geri

Diyetisyenle 15 kilo vererek hamile kaldım. Diyetle birlikte özel hocayla haftada 3 gün spor da yapıyordum. Doktor bana ilk gittiğimde bu kiloyla insülin direnciyle hamile kalamazsın demişti gerçekten de kalamadım

yazdığınız saçmasapan şeyleri kullanmayın bence. Güvenilir değil. Profesyonel destek alın

Back
X