Hamilelik düşünmeyenler

Karamela3

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2020
232
57
18
34
Kızlar selam ben bu virüs sebebiyle hamilelik planlarını erteledim. Merak ediyorum benim gibi erteleyen var mi

Doktorlar ertelenmesi gerektigini söylüyor dogru bir karar. Virüsün gidişatını bilemiyoruz. Birden artabilir allah korusun. Muayene kontrol aksar. En dogrusunu yapmissiniz.

Aman diyeyim ertelemeyenler yazmasın sonra topa tutuyorlar 😅

Mantıklı olan evet ertelemek ama kimin hangi süreçlerden geçtiğini bilmiyoruz, ben de denemeye yeni başlayacak olsaydım hiç başlamazdım ama zaten önceden deniyorduk ve olmadı o yüzden denemeye devam ediyoruz.

Gerisi Rabbimin takdiri ne zaman verirse kabulümüz 😊

Doktorlar ertelenmesi gerektigini söylüyor dogru bir karar. Virüsün gidişatını bilemiyoruz. Birden artabilir allah korusun. Muayene kontrol aksar. En dogrusunu yapmissiniz.
Evet benim doktorumda aynısını söyledi umarım biran önce geçer bu süreç

Aman diyeyim ertelemeyenler yazmasın sonra topa tutuyorlar 😅

Mantıklı olan evet ertelemek ama kimin hangi süreçlerden geçtiğini bilmiyoruz, ben de denemeye yeni başlayacak olsaydım hiç başlamazdım ama zaten önceden deniyorduk ve olmadı o yüzden denemeye devam ediyoruz.

Gerisi Rabbimin takdiri ne zaman verirse kabulümüz 😊
Haha öylemi yapıyorlar :) merak ettim gerçekten ben mi abartıyorum acaba diye

Kızlar selam ben bu virüs sebebiyle hamilelik planlarını erteledim. Merak ediyorum benim gibi erteleyen var mi
En doğrusunu yapiyosun canım. Şu an hamileyim doğumuma az kaldı gidemiyorum. Nst ye bile sokmadi doktorum bi zararim olur diye. Bebeğin hareketleri iyiyse gelme bile diyor. O kadar kötü halde. Bu durumda cocuk yapan cahildir net!

Back
X