Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doktorlar ertelenmesi gerektigini söylüyor dogru bir karar. Virüsün gidişatını bilemiyoruz. Birden artabilir allah korusun. Muayene kontrol aksar. En dogrusunu yapmissiniz.
Aman diyeyim ertelemeyenler yazmasın sonra topa tutuyorlar
Mantıklı olan evet ertelemek ama kimin hangi süreçlerden geçtiğini bilmiyoruz, ben de denemeye yeni başlayacak olsaydım hiç başlamazdım ama zaten önceden deniyorduk ve olmadı o yüzden denemeye devam ediyoruz.
Gerisi Rabbimin takdiri ne zaman verirse kabulümüz
Doktorlar ertelenmesi gerektigini söylüyor dogru bir karar. Virüsün gidişatını bilemiyoruz. Birden artabilir allah korusun. Muayene kontrol aksar. En dogrusunu yapmissiniz.
Aman diyeyim ertelemeyenler yazmasın sonra topa tutuyorlar
Mantıklı olan evet ertelemek ama kimin hangi süreçlerden geçtiğini bilmiyoruz, ben de denemeye yeni başlayacak olsaydım hiç başlamazdım ama zaten önceden deniyorduk ve olmadı o yüzden denemeye devam ediyoruz.
Gerisi Rabbimin takdiri ne zaman verirse kabulümüz
En doğrusunu yapiyosun canım. Şu an hamileyim doğumuma az kaldı gidemiyorum. Nst ye bile sokmadi doktorum bi zararim olur diye. Bebeğin hareketleri iyiyse gelme bile diyor. O kadar kötü halde. Bu durumda cocuk yapan cahildir net!