Hamilelik duygusallagı :(((

geldiğinde süt kestirecek kadar sinir edenlerinide okuduk
bence gelmemesi en güzeli:KK37:
sağlıcakla al kucağına yavrunu
böyle boş şeylerlede üzme kendini:KK36:

Sen burada doğumdan sonra kaynanası gelenlerin yaşadığı sorunları oku, haline şükret. Düşünsene burada torunlarını emzirmeye çalışan çatlak babaanneler okuduk:deli:

bu ara bende herseyi abartiyorum esim illallah etti ama elimizde olan bisey degil.bazen durduk yere gizlice hirckira.hickira agliyorum sebepsiz . yada ufak seyleri kendime dert ediniyorun ama strese girmemek lazim seni uyarayim 7 aylik hamileyim bu son haftalarda herseyi kafama taktim agladim uzuldum ve vucudum buna dayanamadi bagisikligmizda zayifladigi.icin bu donemde hastaliga yakalanmamiz daha kolay oluyor.dikkat et kendine.su an vucudumda stresten olusan yara bereyle ugrasiyorum inanki.birak hersey olacagina varir annene duskun olman normal ama yinede herseyi dert etme.

bu ara bende herseyi abartiyorum esim illallah etti ama elimizde olan bisey degil.bazen durduk yere gizlice hirckira.hickira agliyorum sebepsiz . yada ufak seyleri kendime dert ediniyorun ama strese girmemek lazim seni uyarayim 7 aylik hamileyim bu son haftalarda herseyi kafama taktim agladim uzuldum ve vucudum buna dayanamadi bagisikligmizda zayifladigi.icin bu donemde hastaliga yakalanmamiz daha kolay oluyor.dikkat et kendine.su an vucudumda stresten olusan yara bereyle ugrasiyorum inanki.birak hersey olacagina varir annene duskun olman normal ama yinede herseyi dert etme.
Ben de ayni her seye agliyorum esim de bikti zaten tahammulsuz biridir simdi hic ilgilenmiyo cidden ne zor bir seymis :(

Kizlar ne olur bir akil verin 6 aylik hamileyim esimle ve esimin ailesiyle de ciddi problemlerim var durmadan cocuga bakmicaklarini lohusaliga gelmiceklerini soyluyolar bense onlardan nefret etmrkle birlikte el gun ne der kaynanasi gelmedi ilgilenmedi derler anneme dunurlerini sorarlar annem uzulur gibi sacma sapan duygusalliklarla sabahtan aksama kadar agliyorum :KK43: hamilelikte delilik derecesinde anneci oldum aman anneme kmse bise demesin kimse laf isittirmesin dedikodulara muhatap kalmasin:KK43: abartiyorum dimi :KK43:

Hemde fazlasıyla abartıyorsun. İnan gelmemeleri daha hayırlı olur. Sen gelmeyecekler diye ağlıyorsun ama tepende olduklarında iki kat daha fazla ağlayacaksin. O durumları yasadigim için biliyorum. İlk 1 hafta 10 gün insan acemi oluyor ama ondan sonra alışıyorsun ama

Back
X