merhaba arkadaşlar ben kendi aramızda yapacağımız dış çekimde giyebileceğim uzun uçuş uçuş bir hamilelik elbisesi arıyorum.
düz renk arıyorum beyaz,mavi turkuaz olabilir.
şifon ya da penye de olabilir.
güpürleride olabilir
nette biraz baktım fakat fiyatlar çok pahalı uygun fiyatlı olursa sevinirim...
tarz olarak atayım
Eki Görüntüle 2004759 Eki Görüntüle 2004760 Eki Görüntüle 2004761 Eki Görüntüle 2004762
bedenimi bilmiyorum ya tam ölçeriz siz bi görüntü atında bakalımKaç bedensiniz ve ne kadarlık bişey duşunuyosuZ
Bende bu elbiseden yok ama sizin bedeninize göre dikebilirim. Beyaz istiyorsanız 2.ve son resimdekine uygun kumaş da var elimde. Dergilerden bakıp karar verebilirsiniz. Whatsaptan konuşabilriz özelden no atıyorumbedenimi bilmiyorum ya tam ölçeriz siz bi görüntü atında bakalım
hamile elbiselerinde L giyiyorum sanırım işte 68 kg
1.60 boyum var
yok canım anlaşmadık dikim epey maliyetli bir iş ve şehirler farklıAranizda anlastiniz mi bilmiyorum bende de var.e bebek ürünü
Foto atabilir misinizAranizda anlastiniz mi bilmiyorum bende de var.e bebek ürünü
fiyat nedir canmLarge beden
fiyat uygun değil canm teşekkür ederm90. Daha giyemedim sayılır 1 gün giydim o gün kaza yapmistik kısa sürede cikardim
tamam canm sen bir bak haber verirsin bir de duruşuna bakmak isterimBu pazar bebek kuranim var başka bişey alamaz da giyersem çok daha uyguna veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?