• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik en erken ne zaman çıkar kan testinde??

hemen çıkar. 1 günlük döllenme olsa bile çıkar. yani korunmasız ilişkinin 2. günü falan.

💑💓

Son düzenleme:
Hcg hormonu bebek rahme yerleştikten sonra salınmaya başlar yani ilişkiden bikaç gün sonra kesinlikle belli olmaz,ilişkiden 1 hafta sonra bebek rahime ancak düşer ve yavaş yavaş hormon salınır,adet tarihinden önce çıkan değer anlamlı değildir çünkü çol düşük çıkar.en doğrusu en erken adet gününde yaptırmaktır.daha önce çıkması çok ama çok zor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dollenmeden sonra ortalama 7-10 gunluk surec sonunda embriyo rahim duvarina tutunup beta hcg salgilamaya baslar ve iste bu noktada kan testlerinde gebelik tespit edilir hale gelir. Yani ovulasyon zamanina denk gelen supheli iliskiden sonra ortalama 8-12 gün icinde çıkar.

yani ben şimdi persembe günü iliskim oldu önümüzdeki hafta cuma yaptirsam cikmis olur diymi??

bence adet tarıhınden bıraz daha gecsın bazı gebelıkler dusukle sonuclanıyor bende adet gunumden 2gun snra ögrenmıstım düşük oldu uzuldm ve atlatamadım önceden test yaprtırma

Beklenen adet gününde yaptırmıştım çıkmıştı en garantisi,ama öğrenmek için çok aceleniz varsa ilişkinin üzerinden 15 gün kadar geçse çıkar sanırım.

Kagitta ilk sirada 0.2-1 week yazar sanirim 0.2 haftalikken bile cikar demek bu ben oyle yorumlamistim

Back
X